Jump to content

T-150K pozicinis reguliatorius.


Povilas

Recommended Posts

Pakabinamam , kaip tik ir žiūrėčiau i piadysoko jėginį reg. , su poziciniu daug vargo reiks surišt kažkaip su padargu , na Pats žinot tas 'plonybes' , manau :) . A jėginį reg. sumontuot , problemų didelių nebūtų , o ir dirbant mažiau žaidimo su rankena - nustatei pagal padargą  ir varai , ir gylį seka gal net geriau , kai šlapia dirva .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Išties , tai trugdys ir netgi labai , visi tie "kliurku-kliuru" - neduos sujungimų standumo , o iš to pasekmės , Pats žinot kokios . O dėl detalių naujumo tai tik hidro akumuliatorius gali kelt problemų , teks perrinkt gali būt parudyjes . Dėl pačio reguliatoriaus , tai jie būna kaip nauji , nes naudotis jais mažai kas mokejo ir dažnai net atjungdavo . Kiek klausinėjau "patyrusių mechanizatorių" , tai apie tokią "fyškę" - nė bum-bum . :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu , bet kur dar paprasčiau , begali but ?? Hidroapkrovejas.jpg

truputi pataisysiu, sitas reikalas vadinasi hidraulinis varanciuju ratu apkrautuvas ir praktiskai negendantis daiktas simta kartu vertingesnis uz ta neveikianti jegini- pozicini reguliatoriu. ir manau kad verta butu pabandyt uzdet ant pusantrinio.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...