Doncas Paskelbta Liepos 5, 2007 Pranešti Paskelbta Liepos 5, 2007 sveiki, siemet 1 metai ukininkausiu ekologiskai, aip zinote 20% reikia ankstiniu. jau dabar imu klausti kas sejote ir kas turesite parduot sertifikuotos lubinu ekologines seklos.
Mindaugass Paskelbta Liepos 6, 2007 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2007 mes pirkom ir sejom pabandymui... nelaime. Letaj vystesi, netolygiai dygo, dabar uzeje balandem ir garstyciom, bet dar butu puse bedos, bet priemoli bus turbut uzmirke, ir nuzydeje neuzmezge anksciu. Smeli viskas gerai - anksciu daug, grazus visi, tik kad tu zoliu yra.
nerijus2 Paskelbta Liepos 6, 2007 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2007 As seju antri metai, bet jauciu reiktu pakeist i zirnius ar pupas, nes pas mane labai jau netolygiai sudygsta ir prinoksta, be to tas kasmetinis karciuju medziagu tikrinimas, tik tiek jaigu prie misko tai sernai neliecia.
kazkass Paskelbta Liepos 6, 2007 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2007 Mes irgi sejam lubinus, kolkas nezadam atsisakyt.Praitais metais dar neblogai prikulem ir kaina gera buvo. Siemet irgi gan neblogai atrodo, anksciu daug uzmezge ir jeigu spesim laiku nuimt derlius neblogas nusimato
Doncas Paskelbta Rugsėjo 18, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugsėjo 18, 2007 na kiek girdejau siemet su lubinais pasiseke tam kas sejo dviguba norma. o siaip turbut pakiso koja per didele dregme. taigi planuoju ir as set tik kur gaut seklos?
ekologas Paskelbta Spalio 6, 2007 Pranešti Paskelbta Spalio 6, 2007 lubinus auginau ir aš pirmus metus,pirkau iš litagros stengiausi kuo ankščiau pasėti ir gavosi viskas gerai,bet mano dabar jie yra p1 ir prikūliau neblogai tik duvo drėgnoki,tai aktyvia ventikecija dau pučiau ir dabar pats nežinau kur juos dėti,vargo daug ,kol išvaliau.
Biesas Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 lubinus auginau ir aš pirmus metus,pirkau iš litagros stengiausi kuo ankščiau pasėti ir gavosi viskas gerai,bet mano dabar jie yra p1 ir prikūliau neblogai tik duvo drėgnoki,tai aktyvia ventikecija dau pučiau ir dabar pats nežinau kur juos dėti,vargo daug ,kol išvaliau. gal lubimu seklos "helena" reikia? neekologiska
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti