Jump to content

Case 135mx ar JD6910 ?


Recommended Posts

Su MX Case 135  keletas turi tikrai nesiskundzia pirko su 7000 val,dabar apie 11000 isuko ir be smulkmenisku gedimu.Aisku technika priziuri,bet dirba su sunkokais padargais.Pirkdami neziurejo kiek jis blizga ar nupoliruotas ar ne ziurejo i stovi. JD aisku irgi geri traktoriai ir sugriuvimo atveju patareju daug.Paprasciausiai kaip ir daugelis sake reikia ziureti i stovi ir kokie auksarankiai salia gyvena,kad pataisytu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, patarkit ka geriau rinktis, kainos panasios ! Atsiliepkit case 135 turetijus, kokios su jais buna problemos ? Dekui...

 

kiek esu važiavęs, man nepatiko mx valdymas, pavaros junginėjasi nykščio pagalba stumdant tokia svirtelę, todėl lyg ir pavarų suderinamumo nėra (galiu klysti),  o jd (jeigu jau su mygtukais) pavaros junginėjasi patogiau ir yra greičio atitaikymo funkcija, kur keičiant diapazoną pusbėgiai susiderina pagal traktoriaus judėjimo greitį. Taip pat būna papildomas pusbėgių perjungimas šalia galinės pakabos valdymo, tai labai patogu greitai pakeisti pusbėgį, nereikia rankos kažkur aukštai kelti ir pan. Be to, 6910 jau gali turėti ir autoquad dėžę, kas irgi yra fainas dalykas.

 

Nepamirškim, kad jd jau ėjo TLS amortizuojantis tiltas, case modeliuose amortizuojantis tiltas retenybė, kiek teko matyti. Komfortui tai geras dalykas

 

tIK JD tikriauia turės bosch vp44 kurio siurblį, kuris šiek tiek pagarsėjęs ne iš gerosios pusės,tai čia jo minusas, sakyčiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...