mangud Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Ka manot apie si 112ag Iveco varikliu, CARRARO DEZE, BOSH HIDRAULIKA , 4650kg sverenti traktoriuka uz 26 500 EUR? Tik protingai argumentuotai, o ne ai sudas nes lenkiskas, arba kaina viska pasako….. konkreciai pliusai ir minusai...
Zilvis55 Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Ka manot apie si 112ag Iveco varikliu, CARRARO DEZE, BOSH HIDRAULIKA , 4650kg sverenti traktoriuka uz 26 500 EUR? Tik protingai argumentuotai, o ne ai sudas nes lenkiskas, arba kaina viska pasako….. konkreciai pliusai ir minusai... Kaip su servisu reikalai?
mode26 Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2015 Kas gamina ts carraro dėžės?
mangud Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2015 carraro dezes gamina italai kaip supratau http://www.carraro.com/en/ su servisu tai nezinia kaip-idomu ar yra tokiu kurie dziaugiasi nusipirke si traktoriu lietuoje, jie gal galetu kazka papasakoti! O prekiauja jais tai Alytaus komunaliniu paslaugu imone pavadinimu ORDO , tai idomu kaip ten su servisu, kokia garantija duoda, ar jie yra FARMER atstovai lietuoje….ir tt
Koledzas Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2015 parodoje graziai kalbejo, ale viskas bus ok, jau domisi tikrai parduosim, gal ir vazineja kas jau su juo, bet man tai nepatiko ju kalbejimas parodoj, arba papuoliau ant tokio zmogelio.
gabijasu Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Ordo tai labai maža įmonė ir apie servisą prognozuot kažką sunku.Dažnai ten būnu ,mačiau tuos traktorius,bet negirdėjau kad kas būtų nusipirkęs.Kitos ten parduodamos technikos kainos pas juos labai sukeltos.Ypač brangios atsarginės dalys mangud 1
Viliustractor Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2015 Imonei svarbu jos geras ivaizdis, todel servisas bus. Kur pavyzdziai kas taip brangu? labai subjektyvu. Daznai buni bet nematei, kad vieno Farmerio jau nuo vasaros vidurio nera
gabijasu Paskelbta Lapkričio 14, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2015 Imonei svarbu jos geras ivaizdis, todel servisas bus. Kur pavyzdziai kas taip brangu? labai subjektyvu. Daznai buni bet nematei, kad vieno Farmerio jau nuo vasaros vidurio nera Viliau nueik i Alytaus Lytagrą ir palygink jų ir savo parduotuvių kainas>Skirtumas tikrai ne ORDO naudai
fortuks Paskelbta Vasario 13, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2016 Sveiki, gal kas turit jau ir naudojat šį žvėriuką realybėje? Būtų tikrai malonu, kad pasidalintumėt nuomone ir faktais apie jį. Pats jį apžiūrėjau, važinėjau, bet tik tiek.
fortuks Paskelbta Balandžio 16, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2016 Naujas žaislas nupirktas ir jau truputį išbandytas laukuose
antanasrudaitis Paskelbta Balandžio 17, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2016 Tai kiek kaštavo su PVM jei ne paslaptis?
fortuks Paskelbta Balandžio 18, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2016 Kokia čia paslaptis, 30 su pvm.
constant Paskelbta Balandžio 18, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2016 ir koks pirmasis įspudis? yra komfortas? nėra kokių bukų techninių sprendimų ar prasta surinkimo kokybė?
joniskietis Paskelbta Balandžio 18, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 18, 2016 Prieš Naujus ieškojau 100ag purškimams. Buvau nuvažiavęs ir iki Ordo-apžiūrėjau tá Farmerį. Besistumdant po kiema kelis kartus užsidegė variklio lemputė Garso izoliacija, tai pas belorusà, turbūt, geresnė. Kadangi iškarto paliko slogù įspūdį, o ir pardavėjas rodė labai minimalù interesa ir dėmesį (nors buvau visai realus klientas) tai daugiau net nebesidomėjau šituo daiktu. Iš panašios gamos imčiau Hatata arba Ursus.
fortuks Paskelbta Balandžio 19, 2016 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2016 Na kas ten kam užsidegė tikrai neatsakysiu, bet man nedega . Šiaip pats turiu belorusą tai tikrai nėra ką lygint, todėl ir neieškojau jo. Dar labai mažai pradirbta, bet bent kol kas nieko blogo aš jame nepastebėjau, kaip tokios klasės traktorius gana normaliai padarytas, variklis iveco su paprasta įpurškimo sistema, be jokių pribambasų, priekinis tiltas ir pavarų dėžė carraro, galinė pakaba gana tvirtai padaryta, komforto jei lyginsi su brangiais traktoriukais žinoma mažiau, bet ir eurai mažesni. Hattat apžiūrėjau, ten kabina mažesnė už beloruso, galinė pakaba man pasirodė vaikiška ir jis gerokai lengvesnis, tai ką rimčiau patempt vargu, plius ir arklių mažiau ir kaina didesnė.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti