Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Ka manot apie si 112ag  Iveco varikliu, CARRARO DEZE, BOSH HIDRAULIKA , 4650kg sverenti traktoriuka uz 26 500 EUR?

Tik protingai argumentuotai, o ne ai sudas nes lenkiskas, arba kaina viska pasako…..

konkreciai pliusai ir minusai...

Paskelbta

Ka manot apie si 112ag  Iveco varikliu, CARRARO DEZE, BOSH HIDRAULIKA , 4650kg sverenti traktoriuka uz 26 500 EUR?

Tik protingai argumentuotai, o ne ai sudas nes lenkiskas, arba kaina viska pasako…..

konkreciai pliusai ir minusai...

Kaip su servisu reikalai?

Paskelbta

carraro dezes gamina italai kaip supratau http://www.carraro.com/en/

su servisu tai nezinia kaip-idomu ar yra tokiu kurie dziaugiasi nusipirke si traktoriu lietuoje, jie gal galetu kazka papasakoti!

O prekiauja jais tai Alytaus komunaliniu paslaugu imone pavadinimu ORDO , tai idomu kaip ten su servisu, kokia garantija duoda, ar jie yra FARMER atstovai lietuoje….ir tt 

Paskelbta

Ordo tai labai maža įmonė ir apie servisą prognozuot kažką sunku.Dažnai ten būnu ,mačiau tuos traktorius,bet negirdėjau kad kas būtų nusipirkęs.Kitos ten parduodamos technikos kainos pas juos labai sukeltos.Ypač brangios atsarginės dalys

Paskelbta

Imonei svarbu jos geras ivaizdis, todel servisas bus.

Kur pavyzdziai kas taip brangu? labai subjektyvu.

Daznai buni bet nematei, kad vieno Farmerio jau nuo vasaros vidurio nera :D

Viliau nueik i Alytaus Lytagrą ir palygink jų ir savo parduotuvių kainas>Skirtumas tikrai ne ORDO naudai
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, gal kas turit jau ir naudojat šį žvėriuką realybėje? Būtų tikrai malonu, kad pasidalintumėt nuomone ir faktais apie jį. Pats jį apžiūrėjau, važinėjau, bet tik tiek.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Prieš Naujus ieškojau 100ag purškimams. Buvau nuvažiavęs ir iki Ordo-apžiūrėjau tá Farmerį. Besistumdant po kiema kelis kartus užsidegė variklio lemputė :) Garso izoliacija, tai pas belorusà, turbūt, geresnė. Kadangi iškarto paliko slogù įspūdį, o ir pardavėjas rodė labai minimalù interesa ir dėmesį (nors buvau visai realus klientas) tai daugiau net nebesidomėjau šituo daiktu.

Iš panašios gamos imčiau Hatata arba Ursus.

Paskelbta

Na kas ten kam užsidegė tikrai neatsakysiu, bet man nedega :icon-mrgreen: . Šiaip pats turiu belorusą tai tikrai nėra ką lygint, todėl ir neieškojau jo. Dar labai mažai pradirbta, bet bent kol kas nieko blogo aš jame nepastebėjau, kaip tokios klasės traktorius gana normaliai padarytas, variklis iveco su paprasta įpurškimo sistema, be jokių pribambasų, priekinis tiltas ir pavarų dėžė carraro, galinė pakaba gana tvirtai padaryta, komforto jei lyginsi su brangiais traktoriukais žinoma mažiau, bet ir eurai mažesni. Hattat apžiūrėjau, ten kabina mažesnė už beloruso, galinė pakaba man pasirodė vaikiška ir jis gerokai lengvesnis, tai ką rimčiau patempt vargu, plius ir arklių mažiau ir kaina didesnė.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...