Jump to content

Kaip ištiesint Mtz kabiną?


bugnamusis

Recommended Posts

Žiūrint kiek yra suknežinta, jei nedaug, tai išimi duris, langus ir dedi kampiškai presą, arba domkratą, įremi baslį ir spaudi, po to užfiksuoji su kitu pagaliu ir spaudi kitą stoikę, kai pirmas atsilaisvina, tai užfiksuoji antrąjį ir spaudi pirmą.Mašinų servisai turi specialius presiukus su cilindru, tai gautusi lengviau, na o jei gerokai sulankstyta ir papuvusi, tai pigiau nusipirkti naują ir nesukti sau kiaušų,

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sunku jį išimt,idėt?

Isimt aisku lengviau , bet jis trapus labai , bent jau maniskis i smulkius gabaliukus subiro , tad isiminet nereikejo . Idet as dejau su spagatu , stikla istatai i guma, apsuki i gumos grioviuka spagata(pressniuri) , sutepi solidoliu , rodos pradzioj istatai virsu stiklo , ir tada tempi ta spagata jis vercia guma , ir stiklas pats lenda i vidu . Reik bent dviese dirbt ir isimatuot istrizaines tiksliai .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jo isimt reikia priekini, nes reikia perstumt daugiau i priesinga virtimui puse, nes metalas sugryžta, reikia ystrizaines matuot kaip sake. issiima ir ysideda nesunkiai, tik dabar kai deformuota gali but prispausta guma, tai isiminet gal reiketu itempus razviortke kai mazdaug atsistos guma y vieta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

gal kas pagelbes. nupirkau mtzoka su maza kabina ir noriu ja keist. galvoju apie uk bet ir lenkas butu gerai. kaip ten su uzdejimu. gal kas foto turit?

yra net tema kazkur cia apie lenkiskos dejima, viskas dedant tinka, as ir turiu maza kabina ir svarstau ar lenkiska ar UK. jei randi gera didele bielaruso kabina uz lenkiskos kaina, tada dėk. kazin kaip lenkiskos saugumas virstant? gal kam teko isbandyt? :)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu toki kompekteli, kabinu tiesyt neteko bet masina atsitampyt tikrai geras daiktas. gereusia jai daro benkiek supratima turintis zmogus.

apie stiklu isemima ir idejima  yra taip: jai pirma kart jami ar dedi yra pakankamai sudetinga as galini uztrukau  apie pora valandu idet  praktiskai.

post-2394-0-23387100-1445518137_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...