eimantas13 Paskelbta Gegužės 26, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2015 DOMINA LAVERDA KOMBAINU REGULIAVIMAI
Bulvinykas Paskelbta Gegužės 26, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2015 Google store susirask Laverda app. Rinkis 310 be mcs nustatymus. Šiek tiek labiau pridaryk būgną nei jie siūlo ir pirmyn.
eimantas13 Paskelbta Gegužės 26, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2015 Kazkodel nerandu nieko
drapox Paskelbta Gegužės 26, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2015 Kazkodel nerandu nieko https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laverda.laverda&hl=lt Bet tik per telefoną ar planšetę čia, nes Android operacinė sistema.
drapox Paskelbta Gegužės 31, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 31, 2015 Google store susirask Laverda app. Rinkis 310 be mcs nustatymus. Šiek tiek labiau pridaryk būgną nei jie siūlo ir pirmyn. Dėkui kolega už tokią idomią nuorodą. Jau susiinstaliavau programėlę į planšetę, per javapiūtę bus proga išbandyti ko jinai verta. O pats jau esi bandęs, daug maž padorūs tie nustatymai gaunasi?
Bulvinykas Paskelbta Birželio 1, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 1, 2015 Rapse man padėjo, nes pagal senus nustatymus, tai balansuodavai ant užsikišimo ribos. Javuose - gali bandyt, tik žiūrėk varpų galiukus, nes bent jau man pernai žaliavo juostos. Nors kiek žiūrėjau, grūdų ant žemės buvo labai minimaliai, bet visa ta smulkmė sužėlė iš varpgalių. Ypatingai kvietrugiuose. Bet čiau jau gali būt ir mano kombaino amžiaus įtaka, nes pobūgnio centras turėtų būt pasėdęs. Šiemet tarpą darysiu mažesnį.
drapox Paskelbta Birželio 2, 2015 Pranešti Paskelbta Birželio 2, 2015 Rapse man padėjo, nes pagal senus nustatymus, tai balansuodavai ant užsikišimo ribos. Javuose - gali bandyt, tik žiūrėk varpų galiukus, nes bent jau man pernai žaliavo juostos. Nors kiek žiūrėjau, grūdų ant žemės buvo labai minimaliai, bet visa ta smulkmė sužėlė iš varpgalių. Ypatingai kvietrugiuose. Bet čiau jau gali būt ir mano kombaino amžiaus įtaka, nes pobūgnio centras turėtų būt pasėdęs. Šiemet tarpą darysiu mažesnį. Nu jo, jei pobugnis lenktas jau problema gaunasi, nes labiau pritraukus iš kraštų skaldukus duoda, o su didesniu tarpu iš vidurio gaunasi nedakultos viršūnės.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti