Jump to content

kuhn 3000 pneumatine


Recommended Posts

typo oru uzdarineja purkstukus as pats nlb suprantu,kaskaip yra elektroninis valdymas ir pneumatinis? kur as nuziurejas pirkti yra pneumatinis?

ELEKTRONINIS IR ELEKTRINS tai skirtingi dalykai, šiaip elektrini turbut turi galvoi valdyma, tokiu metu purkštuvuose elektroninio nelabai budavo, esu turėjas hardi purkštuva su oriniu valdymu(pneumatiniu kaip pats sakai) tai kol ten viskas buvo tvarkinga tai jokiu problemu nebuvo, ir iš vis galima sakyt nebuvo, jeigu kažkur ora leidžia tai keiti salnikėli arba šlangeli ir toliau dyrbi, sakyčiau netgi lengviau surast nes girdisi kur oras šnypščia o elektros jei kontakto nėr tai ilgiau gali užtrukt kol surasi gedima, žinoma laido lengviau rast nei plonu oriniu šlangeliu ir ju prijungimo antgaliuku bei mažu guminiu salnikėliu, bet iš anksto pasirupinus bėdos nebuvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš prieš mėnesį rinkausi pirmą prikabinamą purkštuvą, irgi seną, gal 1990m, mokėjau 4k e, 3tonų, štangos ledinės, kas mane sužavėjo, nuosava hidro sistema. O kad senas, manau nėra blogai, mažiau navarotų, mažiau ges. 

Plačios padangos daugiau mintų, jei traktoriaus būtų siauros, o į technologines vistiek tilptų. Skelbimus seku jau 4mėn, tai toje kainų kategorijoje, per tą laiką nieko neatsirasdavo, apart op perdarytų. Belieka rinktis iš kuhn, šiuo metu, gal į pavasarį daugiau užveš, bet kad ir tas jau ne už kalnų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...