Jump to content

Mantas672

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kupiskis

Mantas672 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Seip net nznau ar casse puma ih 200AG ar cvx puma200AG nieko nesidomejau tik yra planuose pirkti,idomu ir kainos bet ih jauciu pigesni...kaina svarbu irgi
  2. mano sis domina http://auto.plius.lt/skelbimai/kuhn-nodet-gougis-3000-purkstuvas-3054306.html
  3. ne nenoriu tokio,kaskoks nekoks atrodo
  4. Ka manote apie Casse puma 200AG nauja? kokia komplektacija imti kur pliusai kur minusai?ten tie tiltai amortizuojantys labai problematiski?
  5. ka manote apie Casse Puma 200Ag?

  6. as ir galvoju kad nieko blogo kad senas blyn tik bijau kad kai prasides purskimai nepradetu gribauti kaikas,tad ir klausineju kaip ten tokia sistema ar neproblematiska lb... kaip to kuhn
  7. jo is agrariniu pasl,buvau sendien nulekes paziureti,seip man patyko aisku senas dyrbes bet kaip pirmas purkstuvas man galiotu ir toks bet kadangi nieko nesuprantu apie juos tad lb sunku nupirkti... tas placiom gal lb mins paselius ne?
  8. aciu uz isame info as matai jaunasis ukininkas tad nlb suprantu apie visa tai... o tie kuhn seip neblogi ar seipsau gal turi paz kas dyrba su jais?
  9. typo oru uzdarineja purkstukus as pats nlb suprantu,kaskaip yra elektroninis valdymas ir pneumatinis? kur as nuziurejas pirkti yra pneumatinis?
  10. sveiki ka manote apie 1995 kuhn triju tonu pneumatini purkstuva ar visiskai nekoks?
×
×
  • Create New...