tadasku Paskelbta Vasario 5, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2015 Sveiki ieskau informacijos apie sienainio gamyba i kvadratinius rysulius. Pasaulyje esu mates taip darant bet nezianau ar kas nors is lietuviu taip daro. Ka manote apie toki pasaro gamybos buda?
neri Paskelbta Vasario 5, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2015 Ir kam tu ieskai ar manai kad kvadrate skanesnis, ar pigesnis? Tas pats s... tik kitoje saujoje.... Na ne s... nes juo gyvuliu neseriame, turiu uomeni, kad nesvarbu kvadratas ar rulis jus esme tai kas viduje, kokiu laiku nupjauta, kas per zole,koks dregnumas, kaip issilaikes.
JCB Paskelbta Vasario 5, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2015 Nematau prasmės, dabartiniai presai su vyniotuvais (dubliai) tokio dydžio kaip šis, kaip spėju sąnaudos didesnės tokius gaminti, užknistų tokius ryšulius į dalintuvą mėtyti... Įdomu kam orentuota tokia technologija....
Biesas Paskelbta Vasario 6, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2015 Gal būsiu neteisus, bet kiek man teko susidurti, tai ši technologija pasiteisina kai pardavinėji pašarus. Tiesiog švedai eksportuoja tokiu būdu supresuotą šieną o ne mums įprastuose ritiniuose. Labai kompaktiškai susikrauna į sunkvežimio uždaras priekabas. Pagal masės tūrį tai nelabai kiek ir mažesnis už įprastinį. bet labai patogus sandėliuoti. Tai mano nuomonė.
Kowboy Paskelbta Gegužės 2, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2015 Toks komplektas gerokai, net labai gerokai brangesnis už rulonų gamybos komplektą. Kraunasi blokai kompaktiškiau ,bet ir krovimui nepakaks paprasto frontalinio krautuvo. Tad paprastame ūkiui tai neekonomiška. Tokius komplektus naudoja olandai, belgai (pats mačiau). Tiesa dirba agroservisai. Pliusas manau tik tas, kad preso našumas dydesnis.
Arminas666999 Paskelbta Gegužės 2, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2015 Toks komplektas gerokai, net labai gerokai brangesnis už rulonų gamybos komplektą. Kraunasi blokai kompaktiškiau ,bet ir krovimui nepakaks paprasto frontalinio krautuvo. Tad paprastame ūkiui tai neekonomiška. Tokius komplektus naudoja olandai, belgai (pats mačiau). Tiesa dirba agroservisai. Pliusas manau tik tas, kad preso našumas dydesnis. tinka ir paprastas frontalinis tik vietoj rulonu griebtuvo naudoji kitku griebtuva https://youtu.be/iBDJ6Skvir0
Kowboy Paskelbta Gegužės 2, 2015 Pranešti Paskelbta Gegužės 2, 2015 tinka ir paprastas frontalinis tik vietoj rulonu griebtuvo naudoji kitku griebtuva https://youtu.be/iBDJ6Skvir0 Aš domėjausi, viso komplekto kaina, ir ne nebesvarbu ,su kuo juos krauti galima, paties preso ir vyniotuvo kaina yra gerokai perdydelė.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti