eimutis Paskelbta Sausio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 29, 2015 gal but kas nors esate arba pazistate ukininkus auginancius broilerius pardavimui? noreciau konsultacijos telefonu. gal galite pasiulyti patyrusiu broileriu ukuninku kontaktu, kurie sutiktu pasidalinti informacija
Pienmėgys Paskelbta Sausio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 30, 2015 Tai o kas domina, auginimo sąlygos, šėrimas, veislės ar kas kitkas?? Man atrodo čia kolega Vombo yra labai įsigilinęs į šią sritį..
eimutis Paskelbta Vasario 7, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2015 domina viskas. noreciau pats pradeti auginti ir parduoti. gal koki kontakta galima gauti VOMBO?
zaltys565 Paskelbta Vasario 7, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2015 na iš patirties galiu pasakyt, kad nelabai kas pasakos visus niuansus auginimo
Pienmėgys Paskelbta Vasario 7, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 7, 2015 Vombo čia dalyvauja, parašykit asmeninę žinutę ir duos kontaktus...
Vombo Paskelbta Kovo 7, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 7, 2015 Labas kaip cia gavos kaip nujausdamas atsiradau cia:) Visus sveikinu su sezono pradzia vakar pajungiau gyvenamu patalpu sidyma. Taigi pradedu sezona. Aciu visiems man padedantiems. Rayk I asmenine zinute nes jei ka ir siuntei as jos negavau. Priedo gal dar ir su pasarais padesiu nes pirmadieni vaziuoju zaliavau. Pas mane bus pasarinio aliejaus perteklius bus puikus startas tau. Nes tai ta komponento dalis kuri yra deficitas ir labia didelis mazmenoje jo praktiskai nera galimybes gauti.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti