Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Ar jus nuo ampermetro y akuma stora laida jungiant, kad krautu akuma?

Bent aš prijungęs 6mm skerspjūvio laidu. Užtenka, nekaista. Plonu jungti nerekomenduoju, nes srovė nemaža teka, ypač jeigu uždėtas teisingas generatorius.
  • po 4 savaičių...
Paskelbta

Sveiki. Nuo ampermetro I akuma tiesiai nuvedate ar užtenka į Starterio pliusą nes laidas kaip ir ateina iki Starterio

1. Ampermetro minusine klema , jungi prie akumo pliuso (kur eina i starteri , ten i prijungsi) ; 2. Ampermetro pliusine klema jungi su generatoriaus pliusu (tiesioginis laidas) ; 3. Nuo ampermetro pliuso klemos paimi dar viena laida (tad ant pliusines klemos(ampermetro) , bus minimum du laidai) ir ant sito pajungi per saugikli visus vartotojus (uzvedimo spyneles pliusas , sviesos , ventiliatorius , kabinos apsvietimas , na visa ka turi ) . 4. Generatoriaus klema 'D' per signaline lempute sujungi su spyneles pliusu .

Paskelbta

Jungiklije , kaikuriuose buna varza , prie jos jungiami skydelio apsvietimas , ka netoks ryskus butu , lygtaiais  . Paimk i susijunk pazibincius ir skydelio apsvietima ant vieno laido , tada ir ieskok kame bedos po viena atjungdamas , ten tikrai apkrova neturetu but tokia ka kaitint jungikli . Cia koks traktorius , kur kaista jungiklis ,kiek voltu sistema kur su MAZ varikliu ?

Paskelbta

24 voltai

Aisku . Poste #8 viskas tinka , kas su 12v  . Vadinama , 'provodke' pas Tave jau turbut nebeoriginali . Tiktu ir 24v , bet tada viska nuo generatoriaus iki lempuciu ir prietaisu , reiktu naudot taip pat 24v , tada viskas paprasciau . Mazai info kas pas Tavaji traktora konkreciai sudeta i kaip pajungta , turbut tik starteris bus 24v ? Gal but Tau tiktu toks pajungimas , kas raudonu kvadratu apibrezta - mano kuryba , rodos kad taip galetu veikt :)   post-9150-0-11687600-1424522566_thumb.jpg

Paskelbta

Pas mane viskas sudėta 24 v. Bet nepatinka man krovimas , ampermetro rodiklį šokinėja akumuliatorių nedakrauna , reikia stengtis ne užgesinti darbo dienoj nes iškrauna juos . Akumai nauji 2 po 150A . Tas pats ir Mtz 82 Akumas 180A starteris 4kw. užkurus nerodo krovimo nors sunkiai užsikuria .

Paskelbta

Generatorius pusantriniui mazinis 24v , o Mtz 12 v 700w lygiais buvau nauja pirkęs . Prie pirkdamas naudojau mašininį generatorių pastato , bet tas pats su krovimu buvo , pasirodo be reikalo pirkau

Paskelbta

Kam reikalingi tokie galingi akumai, todėl ir nedakrauna generatorius. Tai mano nuomonė.

Akumuliatoriai yra talpa iš kurios kiek paėmei, tiek generatorius turi įdėt atgal.

Pakraus ir pats silpniausias generatorius, tiek kad kraus ilgiau.

Paskelbta

Pas mane viskas sudėta 24 v. Bet nepatinka man krovimas , ampermetro rodiklį šokinėja akumuliatorių nedakrauna , reikia stengtis ne užgesinti darbo dienoj nes iškrauna juos . Akumai nauji 2 po 150A . Tas pats ir Mtz 82 Akumas 180A starteris 4kw. užkurus nerodo krovimo nors sunkiai užsikuria .

Dažnos klaidos būna pataupymas ant kabelių ir masinio gero kontakto nebuvimas . Kad sunkiai suka dar nereiškia , kad akumas ar generatorius blogas . Pasukęs pačiupinėk , ar nešyla kabeliai , sujungimai , masinis , klemos .

Paskelbta

Dažnos klaidos būna pataupymas ant kabelių ir masinio gero kontakto nebuvimas . Kad sunkiai suka dar nereiškia , kad akumas ar generatorius blogas . Pasukęs pačiupinėk , ar nešyla kabeliai , sujungimai , masinis , klemos .

cia tai teisybe, pats pries pora metu keiciau laidus 82 mtzokui, buvo gryni puliniai, vos sukdavo, uzdejau vientisa gera  +  laida ir net nepatikejau kaip sukti pradejo tie patys akumai  :eusa-dance:

Paskelbta

cia tai teisybe, pats pries pora metu keiciau laidus 82 mtzokui, buvo gryni puliniai, vos sukdavo, uzdejau vientisa gera  +  laida ir net nepatikejau kaip sukti pradejo tie patys akumai  :eusa-dance:

gera...tai koki?..storesni?
Paskelbta

gera...tai koki?..storesni?

Mačiau specagroj jau gatavų su antgaliais kabelių , aišku kaina nežavi ......

storesni, storio nematavau koks yra, kaip minejo kolega pirkau gatava su antgaliais uz ta nezavincia kaina, tik nebepamenu kiek kainavo tas laidas.. :icon-rolleyes:

Paskelbta

Minimalus skerspjūvis turėtų būti 25 mm2. Aš esu sudėjęs 75 mm2 ( nes tik tokį turėjau). Antgalius reikia užspausti spec. replėmis, o ne plaktuku, ir esant reikalui dar prilituoti. Tada viskas būva gerai.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...