laurisval Paskelbta Sausio 21, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2015 Sveiki noriu prie mtz generatoriu pajungt , nezinau kur tuos tris kontaktus tiksliai sujungt. Kuris prie akumuliatoriaus jungias? kurį prie ampermetro nuvest? dėkui uz atsakymus.
belarus52 Paskelbta Sausio 22, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 22, 2015 1 vedi i ampermetra is ampermetro i akumuliatoriu o 2 ir 3 nereikalingi
vaidas.p Paskelbta Sausio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2015 Kodėl nereikalingi - antras berods į lempikę .....
zilvinasK Paskelbta Sausio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2015 Sveiki, mtz 80 gal zinot kaip pajungt spynele, nes pravodke sukarpyta ir kai traukiau laidus matyt kazka nutraukiau nes dar nesuka starteriobir nerandu kuris laidas
zilvinasK Paskelbta Sausio 27, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 27, 2015 Ar jus nuo ampermetro y akuma stora laida jungiant, kad krautu akuma?
Svečias Paskelbta Sausio 27, 2015 Pranešti Paskelbta Sausio 27, 2015 Ar jus nuo ampermetro y akuma stora laida jungiant, kad krautu akuma?Bent aš prijungęs 6mm skerspjūvio laidu. Užtenka, nekaista. Plonu jungti nerekomenduoju, nes srovė nemaža teka, ypač jeigu uždėtas teisingas generatorius.
vaidoksas Paskelbta Vasario 20, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 20, 2015 Sveiki. Nuo ampermetro I akuma tiesiai nuvedate ar užtenka į Starterio pliusą nes laidas kaip ir ateina iki Starterio
wydas63 Paskelbta Vasario 20, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 20, 2015 Sveiki. Nuo ampermetro I akuma tiesiai nuvedate ar užtenka į Starterio pliusą nes laidas kaip ir ateina iki Starterio 1. Ampermetro minusine klema , jungi prie akumo pliuso (kur eina i starteri , ten i prijungsi) ; 2. Ampermetro pliusine klema jungi su generatoriaus pliusu (tiesioginis laidas) ; 3. Nuo ampermetro pliuso klemos paimi dar viena laida (tad ant pliusines klemos(ampermetro) , bus minimum du laidai) ir ant sito pajungi per saugikli visus vartotojus (uzvedimo spyneles pliusas , sviesos , ventiliatorius , kabinos apsvietimas , na visa ka turi ) . 4. Generatoriaus klema 'D' per signaline lempute sujungi su spyneles pliusu .
vaidoksas Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Ačiū wydas63 už atsakymą . Įtariu kad bus netaip pajungta, nes ampermetras nerodo krovimo. O šis pajungimo būdas galioja T-150 su maz varikliu?
wydas63 Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Šitas galioja visiems , senesnės gamybos traktoriukam , kaip pasakius "bazė" (standartine schema , taip prasideda), o toliau jau fantazijos ir sugebėjimu reikalas .
vaidoksas Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Man kažkodėl kaista šviesu jungiklis nors įjungi tik pazibincius ir rodo dideli iškrovimą . Įtariu negerai su laidais bus gal jie per ploni
wydas63 Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Jungiklije , kaikuriuose buna varza , prie jos jungiami skydelio apsvietimas , ka netoks ryskus butu , lygtaiais . Paimk i susijunk pazibincius ir skydelio apsvietima ant vieno laido , tada ir ieskok kame bedos po viena atjungdamas , ten tikrai apkrova neturetu but tokia ka kaitint jungikli . Cia koks traktorius , kur kaista jungiklis ,kiek voltu sistema kur su MAZ varikliu ?
wydas63 Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 24 voltai Aisku . Poste #8 viskas tinka , kas su 12v . Vadinama , 'provodke' pas Tave jau turbut nebeoriginali . Tiktu ir 24v , bet tada viska nuo generatoriaus iki lempuciu ir prietaisu , reiktu naudot taip pat 24v , tada viskas paprasciau . Mazai info kas pas Tavaji traktora konkreciai sudeta i kaip pajungta , turbut tik starteris bus 24v ? Gal but Tau tiktu toks pajungimas , kas raudonu kvadratu apibrezta - mano kuryba , rodos kad taip galetu veikt
vaidoksas Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Pas mane viskas sudėta 24 v. Bet nepatinka man krovimas , ampermetro rodiklį šokinėja akumuliatorių nedakrauna , reikia stengtis ne užgesinti darbo dienoj nes iškrauna juos . Akumai nauji 2 po 150A . Tas pats ir Mtz 82 Akumas 180A starteris 4kw. užkurus nerodo krovimo nors sunkiai užsikuria .
wydas63 Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Akumai , starteris - aisku . Koks generatorius - su keitikliu , vien 24v , a 12/24 v ??
vaidoksas Paskelbta Vasario 21, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 21, 2015 Generatorius pusantriniui mazinis 24v , o Mtz 12 v 700w lygiais buvau nauja pirkęs . Prie pirkdamas naudojau mašininį generatorių pastato , bet tas pats su krovimu buvo , pasirodo be reikalo pirkau
juska Paskelbta Vasario 24, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2015 Kam reikalingi tokie galingi akumai, todėl ir nedakrauna generatorius. Tai mano nuomonė.
Povilas Paskelbta Vasario 24, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 24, 2015 Kam reikalingi tokie galingi akumai, todėl ir nedakrauna generatorius. Tai mano nuomonė. Akumuliatoriai yra talpa iš kurios kiek paėmei, tiek generatorius turi įdėt atgal. Pakraus ir pats silpniausias generatorius, tiek kad kraus ilgiau.
vaidas.p Paskelbta Vasario 28, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2015 Pas mane viskas sudėta 24 v. Bet nepatinka man krovimas , ampermetro rodiklį šokinėja akumuliatorių nedakrauna , reikia stengtis ne užgesinti darbo dienoj nes iškrauna juos . Akumai nauji 2 po 150A . Tas pats ir Mtz 82 Akumas 180A starteris 4kw. užkurus nerodo krovimo nors sunkiai užsikuria . Dažnos klaidos būna pataupymas ant kabelių ir masinio gero kontakto nebuvimas . Kad sunkiai suka dar nereiškia , kad akumas ar generatorius blogas . Pasukęs pačiupinėk , ar nešyla kabeliai , sujungimai , masinis , klemos .
Audrius90 Paskelbta Vasario 28, 2015 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2015 Dažnos klaidos būna pataupymas ant kabelių ir masinio gero kontakto nebuvimas . Kad sunkiai suka dar nereiškia , kad akumas ar generatorius blogas . Pasukęs pačiupinėk , ar nešyla kabeliai , sujungimai , masinis , klemos . cia tai teisybe, pats pries pora metu keiciau laidus 82 mtzokui, buvo gryni puliniai, vos sukdavo, uzdejau vientisa gera + laida ir net nepatikejau kaip sukti pradejo tie patys akumai
Gunia Paskelbta Kovo 1, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 1, 2015 cia tai teisybe, pats pries pora metu keiciau laidus 82 mtzokui, buvo gryni puliniai, vos sukdavo, uzdejau vientisa gera + laida ir net nepatikejau kaip sukti pradejo tie patys akumai gera...tai koki?..storesni?
vaidas.p Paskelbta Kovo 1, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 1, 2015 gera...tai koki?..storesni? Mačiau specagroj jau gatavų su antgaliais kabelių , aišku kaina nežavi ......
Audrius90 Paskelbta Kovo 1, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 1, 2015 gera...tai koki?..storesni? Mačiau specagroj jau gatavų su antgaliais kabelių , aišku kaina nežavi ...... storesni, storio nematavau koks yra, kaip minejo kolega pirkau gatava su antgaliais uz ta nezavincia kaina, tik nebepamenu kiek kainavo tas laidas..
Svečias Paskelbta Kovo 1, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 1, 2015 Minimalus skerspjūvis turėtų būti 25 mm2. Aš esu sudėjęs 75 mm2 ( nes tik tokį turėjau). Antgalius reikia užspausti spec. replėmis, o ne plaktuku, ir esant reikalui dar prilituoti. Tada viskas būva gerai.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti