rimsnk Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Tai gana naujas Amazone sėjamosios modelis.Išskirtinumas- 6 metrų sėjamoji reikalauja tik nuo 100kW arba 136 AJ , nes noragėlių pasipriešinimas nedidelis. Iš aprašymo) (Dank ihrer extrem schmalen Form dringen die mit Hartmetall gepanzerten Schare der Cayena leicht in den Boden ein und bewegen nur wenig Bodenmaterial – das minimiert die Feuchtigkeitsverluste beim Säen. Die schmale Scharform bringt weitere entscheidende Vorteile mit sich: Der Zugkraftbedarf der Cayena ist gering und der Verschleiß der Schare wird aufs Minimum reduziert. Trotz der großen Arbeitsbreite von sechs Metern reichen für den Einsatz der Cayena Traktoren mit einer Antriebsleistung ab 100 kW/136 PS.) Yra Lietuvoje jau keletas parduota. Praeitame Mano Ūkis numeryje buvo straipsnis apie vieną iš jų. Gal naudojantys galėtų patirtimi pasidalinti ?
viktorass Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Ta kur mano ūkyje aprašyta tai pas mano kaimyna tai pavasari bus matyt su kuo ja trauks, bet spėju, kad su 8 klasės NH.
viktorass Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 12, 2014 O tai tikrai jis tik vasarines kulturas augina? Pavasari zeme visad gerai issidirba galbut del to eme toki varianta ir be priekinio idirbimo:) Jo tik vasarines augina o ir tos vasarinės labai specifinės, anksčiau sėdavo su VM sėjama.
aladinas Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 12, 2014 Ar cia nera panasumu i seed hawk? Ten irgi 6m. gali temti su 150 ag.
rimsnk Paskelbta Gruodžio 13, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2014 Ar cia nera panasumu i seed hawk? Ten irgi 6m. gali temti su 150 ag. Panaši. Taip pat panaši į Horsch Sprinter ir jo pirmtaką Air seeder.Tik patariesiems daugiau arklių reikia.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti