Jump to content

Kombaino pasirinkimas


specialistas

Recommended Posts

ekologas da zinoki jokio nu nezinau ka imti uz tiek euru ka galvoju  sunku kazkaip i ta pasiziuriu ir ta blyn kai ziuri tie sampo neblogai prilaikyti bet kazi kaip laiko

Siaip kuo chederis mazesnis yra buves,kombainas nenasus,tuo daugiau sansu,kad jis sukinejuosi tik po savo uki,kuo nasesnis,tuo daugiau gali buti dirbes,bet aisku vel prieziura ir t,t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuo daugiau skaitau tuo sunkiau issirinkti:) biudzetas kombainui apie 25-30 tukst eur. Is pradziu zvalgiausi i MF40 rs. Kombainus, taciau kuo toliau tuo daugiau abejoniu del elektronikos juose, atsarginiu detaliu kainos ir galimybes jas isigyti reikalui esant. Sekantis variantas jd1188 arba claas dominator serija, 96, 108... Bet ju stovis tragiskas... Dauguma tuoj i ketvirta desimti ilips... Lieka laverdos 3890 ir kt. Bet ju aplink isvis nenatyti musu krastuose, o ir parduodamu tik viena kita... Esme kad ukis salyginai mazas, 110 ha, taciau pats dirbu valdiska darba todel javapjutes laika riboja ne tik orai, ko pasekoje kombaino reikia tikrai patikimo ir nasaus... Tai va, statom i eile jd 1188, mf40 rs, claas dominator 108 ir laverda 3890. Kas laimes pliusu vakara? :)

tiktai domikas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

VYRAI KLAUSIU PATARIMO klausia kaimynas turintis clas merjator 75kas ten yra su mechanine sraige sutepta bet labai sunkiai sukelia arba atvirksciai ,nuleidzia grudu ispylimo sako trumpins ,gal kam tekotrumpint  ar ji visiems nelengvai keliasi 

Sudiles, arba jo nera, sandariklis esantis sraiges kelmo ispjovoje. Del isdilimo padidejes viso to mechanizmo tarpas i ji prilenda zemiu , grudu ir t.t. todel tepk netepes niekas ten legviau nesisukios. Kazkokiu budu reikia mazinti ta laisvuma ir atstatyti ta veltini.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...