Jump to content

jumz hidraulines sistemos perdarymas


Recommended Posts

Sweiki.turiu ekskavatoriu jumz.jis gan pagyvenes,bet bandau savom rankom ir ziniom ji prikelti.buvo isluzes ekskavatoriaus kelmas,pakeiciau ji.dabar noreciiau truputy patobulint hidrauline sistema. Nusipirkau nauja siurbliuka ns 32,dar laukia didziojo keitimas ns100.skirstytuvai irgi pavarge,per visur lasa.reiktu ir jus pakeisti.tik nelabai zinau kur ir kokiu geriau paieskoti.jumziniu su rankenelem geru nelabai gausi,gal nuo kokio krautuvo kur paieskot.ar kokius parekomenduotumet :)? Kelma pakeiciau is cilindrinio kur posulius daro i grandininy.buvo maniskis zisuriai suluzes.tai ir vamzdeliu sistema ten nebelabai tinka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmiausia tai kaip stipriai su juo numates dirbti , jei tik prie namu kazkiek pakasti ir mesla pasikrauti tai kogero pigiausias ir paprasciausias varijantas nupirkt originalius paskirstytojus. jei dirbt su juo daug kiekviena diena, tada gal ir vertetu perdarinet hidrosistema. tik tada reiketu pradet nuo siurblio ns 100 kuris tikrai niekam tikes ir greit pasibaigia. yra keletas ekskavatoriu persideja ietoj siurblio plunzerini hidrovarikli, tai dirba tikrai nepalyginamai geriau nei originalas. ir i cilindrus dek tik importinius manzetus jie zymiai geriau sandarina ir laiko ilgiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas , tas grandininis posukio mechanizmas , man tai nepatiko ziauriai, nes budavo kad nukrenta grandine , ir atgal ja uzdet , ypac jei darbuojies su 'gyvulines kilmes trasom'' , malonumas nedidelis (kolega su tokiu dirbo) . Su cilindriukais , buvo karta ismuse vienam dugna , pervirinau abu i bedu nebeturejau . Paskirstytojams keiciau 'manzietukus' , tie tepalu varvejimai dazniausia i budavo del vamzduku jei palenki, nebetiksliai i skyles betinka . Gal geriau reikejo su cilindriukais ieskotis kelmo , ir vamzdeliai but geriau tike ? Del siurblio , kiek kainuoja NS100 ? Senokai su JUMZ'iuku pakroveju darbavaus , bet kas liecia pagr.hydr.siurbli , didelis geris butu plunzerinis . Toki buvau uzsidejes , bet jo kaina ziauri . tais laikais tik litams atsiradus "sefas" sake kad 3500lt kainavo, ar dar daugiau , bet dirbt su juom malonumas ,mazom apsukom kelia net strele braska , i posukius daro svelniai .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Grandinini paemiau vien del to jog kaina gera buvo.ns 100 naujas 350 devetas grubiai 150 litu..pabandysiu pasidomet plunzeriniais kiek kainuoja.o skirstytuvai cia zmogus sake kad visgi geriau rusiski.atseit. del pralaidumo tepalo dydesnis.naujas 700 devetas galima nupirk uz 50 ir rizikuot..bet pas meane ir rankeneles visos ismaltos.pakolkas nusiemiau vamdelius visus bandysiu kazka ieskotis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei statyt plunzerini tai netinka nei slicai nei prisukimas nei slangu pajungimai, o dar jei slangutes belarusines tai isvis nesiderina... tavo atveju manau geriausia butu kiek galima padaryti kaip originalas buna ir prie namu uzteks ilgam. jei issiplake rankeneles tai skylutes uzvirini ir isgrezi is naujo, naujus kaistukus, ir kai ypranti dirbt kad ir laisvumas didelis vistiek gerai gaunasi ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na plunzerini radau internete,paderejus gal dar nuleistu praso 400 nuo seno ekskavatoriaus eo..galima butu prie jo ir Pastatyti skirstytuva nuo misko technikos.ten tik aisku maniskes slangos ir vamzdelei netiks,pas mane storesnes.noretusi kad butu geriau,nei yra .vistiek ir siurbly keisiu ir skirstytuvus.tai kaip cia padaryti,kad ir balu butu maziau po traktorium ir dirbtu truputy tiksliau.ar su jumz nelabai ymanoma :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na plunzerini radau internete,paderejus gal dar nuleistu praso 400 nuo seno ekskavatoriaus eo........ir dirbtu truputy tiksliau.ar su jumz nelabai ymanoma :)

Jei tas plunzerinis veikiantis ir tik tokia kaina , rizikuociau ji imt , aisku reiks pritaikyt prie reduktoriaus , del zarnu netgi paprasciau pajungt nei ns100 . Tikslumas dirbant ir gaunas, kad jis turi gera spaudima ant mazu apsuku , su geru ns100 panasiai butu , nepeikiu jo :). Tuos posukiu cilindriukus man ir lauze , kad reikdavo duot apsuku nes sunkiai keldavo , ir posukiai gaudavos staigus . Dirbdavo kaip pasibaides arklys , tekdavo atkasinet vandens trasas - vargelis budavo , bet kai pakeiciau siurbly mazai su kastuvu belikdavo darbo . Kiek atmenu tai galingesnis buvo 110 ar 120 , bet kaip sakiau darbuojies mazom apsukom , ir spaudimo pakanka ar daug pakabinsi a mazai . Kas del slangu storio , skirstytuvu , gal paklausyk "kinziulis" patarimo , hidrocilindrus juk tuos pacius paliksi , tad gali but problemu su pralaidumu . Imesk jei nesunku to siurbl nuoroda .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisikonstravau senus jumzinius skirstytuvus,persidejau gumytes juose kelias.issivedziojau iki hidro bako vamzdelius.dabar beliko siurbly nusipirk ns 100 ar koki kita tinkanty dar nepamasciau.del grizimo tepalo i baka.ten kemsasi tikrai.buvau issirinkes tuos apskritimus issivaliau su benzinu,bet vistiek sunkiai praleidzia tepala.del geresnio praleidimo reiktu kazka persydaryti ir pagalvoti.dar nuo skirstytuvu yra antgaliai plonesnem zarnom i cilindrus ir storesnem.kur cia kokius geriau sumontuoti.? Dar del tu tokiu spyneliu ar voztuveliu kaip juos pavadinti kur jie turi stoveti.?ar ant griztamo ar ant paduodancio.? Ir ant visu cilindru turi stoveti.?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki, galbūt tai ne visai y temą, bet klausimas susijęs su jumz eskavatoriaus hidrauliką. Taigi, šiandien bestumdant mėšlą pradejo nebekelti priekinio peilio, lapkių, išjungus šimtinį siurblį ir vėl jį įjungus pasitaisė, po to vėl stumdant, ta pati bėda atsirado ir niekaip nėjo pakelti peilio ir lapkių. Kartais taip atsitikdavo ir anksčiau, bet pamakalavus per rankenėlias pradėdavo veikti. Gal kas žino ar numano kas per bėda jam ir kaip tai išspresti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ekskavatoriui niekada nereikia dauzyt, jungi streles kelima mazu siurbliu ir atsikerta voztuvas. didelis siurblys tuokart turi but yjungtas.

Pasakyk kaip jį įjungti :eusa-think: Nebent bliutufu...Bet nemanau, kad tuo laiku tai buvo :D . Pas vienus variantus tokios funkcijos nėra. Grandininis, ir lapkes kilnoja nuo pagrindinių skirstytuvų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

visokiu laidu jumzu ekskavatoriu maciau, bet kad ns 100 siurblio neitu isjungti neteko,- gal rankena kas pavoge. Nu bet negaliu gincytis man taip kazkada ekskavatorininkas senas patare , kasiau tada su maza kabina grandininiu trim rankenom valdomu, ta pati metoda pritaikau ir dabar ,- posukiai cilindrais naujesnis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mūsų variante mažu siurbliu strėlės niekada nepakelsi. Tai dvi atskiros hidro sistemos. Mažas siurblys valdo tik buldozerį ir strėlės posukio cilindrus. :eusa-think:

O , va pas mane buvo taip -buldozeris ir lapkes su paskirstytoju po skydeliu , o strele pakeldavo , be pagrindinio siurblio . N.z. gal suhalturinta , posūkių nebandžiau , nes uzfiksuodavau kai tekdavo pervažiuoti . Įspūdis kad variantų - N , strėlės posūkiai buvo su cilindriukais . Buvo ir trečias ryciagas , veikė kaip greitintojas keliant strele .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...