Jump to content

gaz53 del tepalo spaudimo


jonytis

Recommended Posts

visas ir neaisku kur jis dingo viska bandziau keist kas susije su spaudimu nieko nerandu ka patarsit
O ka keitet isdestykit paeiliui.... varikliu remonte yra daug dalyku ne tik pakeisti surinkti o dauguma galvoja va sudejau varztus uzsukau ir bus gerai , pradedant tepalo siurbliu einant toliauvoztuvais- filtrais -pagrindiniais-svaistikliniais kakliukais ir ju tarpeliais...
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko nesigauna siurbly suka bet spaudimo nera is karterio nepaima tepalo

Neseniai , man irgi pan. buvo , tvarkiau zmogeliui t25 varikliuka , tas pats kaip i Tau ,neeme tepalo siurblys . Dariau taip , issukau centrifugos varzta , per jo skyle koki litra tepalo supyliau i karteri , ir taip uzvedziau (nerinkes centrifugos) . Tada staigiai apsuku , ir tepalas pasirode (per centrifugio varzto skyle), pagesinau , viska surinkau , spaudimas vietoj . Neseniai sutikes klausiau ,kaip spaudimas , sake , kad viskas ok . Tik pas Tave , jei jau ne pirma kart uzkuri , reiketu sistema (velena) , tepalu "pavaišint" , kad nepagnybtu veleno .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as visko neaprasiau, kiek visko dariau , ir karteri ne kart emiau , i sandarumus tikrinau - be rezultato . Tik kai issukau centrifugo varzta , tada tik tepala isvare (siurblys buvo naujas , pirktas) . Gal megink be filtro trumpam (kol tep. psirodys , sekudziu reikalas) , arba kuo arciau po siurblio reikia rast, kad isvarytu tepala (gal zagluske kokia). Man tai toks ispudis , kad kai buvo viskas sustatyta , tai to oro kamscio ir nebuciau is systemos pasalines .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

keiciau ir fyltra ir vamzdeli
Sukant su ranka siurblio veleneli jis turi siurbti tepala ir net sukelti spaudima jei to nevyksta kazur ora traukia ,uzsikise,arba meskit i siuksliu deze ta siurbliuka---ilgas sukimas starteriu sausu indeklu juos gali pradeti velti ir taip prasides ideklu grandymas ko pasekoje turesit per nauja remonta daryti nes nebus spaudimo ir ,,barskes,,.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

bandytas variantas siurblys varineja buvau uzpildes siurbli ir sistema tepalu uzvedziau tai per vamzdeli kur turi buti spaudimas tai vos vos nuvarva tepalas

Pagal tai ka dabar , rašai , tai išeitu kad, paima tepala siurbele . Tada reiktu apsaugini , filtro i redukcini voztuvus ziuret , pati filtra . A ne su visokiais uzpylimais burt .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...