simona Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 Sveiki, iskilo toks klausimas, ka daryti su senom nebededanciom vistom? Juk valgymui jos jau nebetinka tikriausiai, nebeikandamos. Papasakokit kaip su jomis elgiates, juk neismetat sprandus nusuke Kiek mazdaug metu vistos deda kiausinius? Ar priklauso nuo veisles? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 Sveiki, iskilo toks klausimas, ka daryti su senom nebededanciom vistom? Juk valgymui jos jau nebetinka tikriausiai, nebeikandamos. Papasakokit kaip su jomis elgiates, juk neismetat sprandus nusuke Kiek mazdaug metu vistos deda kiausinius? Ar priklauso nuo veisles? Didieji paukštynai skerdžia ir į Afriką veža... O kuo senesnė višta, tuo geresnis buljonas... Mėsa, žinoma... nekokia.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 bet viskas valgoma Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tata Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 Zarasų paukštynas tai išparduoda po 4 ar 5 litus. Tai bobutės pešasi dėl jų...(nu ką beįpirksi už pensiją?) Paskelbk aukcijoną - gal kas optom nupirks Beje, garo puode gan gerai iškepa ta višta. Teisingai- viskas yra valgoma, ir parduotuvėj netokį š.... parduoda, o čia - natur produkt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 i greitpuodi ir su bulvem valgysit net ausys linguos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
genka Paskelbta Vasario 7, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2014 iš greitpuodžio ir šaltiena -irgi puiku . O tos paukštynu po 4-5 Lt būna metinės ,jos išsišeria ,dar bobutės palepina -tarnauja dar kelis metus.Paskui jau kur nori -gali ir į Afrika . Paukštynams nenaudinga laikyt išsikrovusias vištas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
simona Paskelbta Vasario 9, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2014 taigi, nuspresta, pirma meginsiu i greipuodi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tata Paskelbta Vasario 9, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2014 Šitaip ane? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 10, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2014 dar galima nukaulyti,per mesmale ir kotletai,ir cepelinai,dar imaisius kiaulienos(taip atsikratai ir riebesnes kiaulienos)... zashibys Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
simona Paskelbta Vasario 11, 2014 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 11, 2014 Irgi gera mintis, reikes viska ismeginti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lyžuka Paskelbta Balandžio 4, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2014 Kuo višta senesnė,tuo jos sultinys skanesnis . Gali daugiau prisivirti ir poto užšaldyti, kai virsit sriubą ir įmesti ir sriuba Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti