Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 232
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Ir man jis labai patinka. Džiaugiuos kartu su tavim, komforto ten daug. Tik dėl temos - aišku, jis iš labai tolimų rytų, bet prie MTZ, T-40 ir T-25 tikrai nedera jo statyt. Vakarietis iš tolimųjų rytų gal ?

Paskelbta
Ir man jis labai patinka. Džiaugiuos kartu su tavim, komforto ten daug. Tik dėl temos - aišku, jis iš labai tolimų rytų, bet prie MTZ, T-40 ir T-25 tikrai nedera jo statyt. Vakarietis iš tolimųjų rytų gal ?
tai nejaugi jis toks prastas kad net prie soroko geda statyt :D
Paskelbta
i ta pacia kaina issilygau

:icon-mad blin nemoku aš derėtis.. :icon-cry: per geras pirkejes esu.. :eusa-doh:

O tu irgi tokį pirkai?Seniai?

prieš Kalėdas atsirado kieme..pradirbau dar tik 30m/h.. :icon-rolleyes:

Paskelbta
as 15 valandu, veziau miska, labai manevringas miske, :eusa-dance:

sutinku kad manevringas..tik kaušas kliudo.. :icon-mrgreen: nors kaip čia pasakius..ta proga koki uosiuka mažesni išverti.. :icon-mrgreen:

apturėjau ir nuostolių..radio antena nulaužiau. :( tiesa išprincipo ji ten padaryta nesąmoningai :lol: ..

Paskelbta
ar ji galima užsakyti su priekiniu prikabinimu

ta prasme priekinė pakaba? manau kad galima nes hidro išejimai i prieki jam jau yra standartiškai..ir pakaba sukomplektuotu kokia... :eusa-shifty:

Paskelbta

mazesniu galiu 50-70ag labai ima komunalininkai valo saligatvius ir t.t. ir visi jie uzsisako priekine pakaba, galima ir patiems galingiesiems uzsisakyti berods apie po stuku kainuoja pakaba priekiui

Paskelbta
ir dar klausimas priekinei purvasargei ten orginalus tokie keisti ar musiškei prikonstravo dar nemačiau tokiu kad stovėtu stabilliai manau trugdo priėjimą prie variklio

gal konstruota musiskiu jie yra kietai prisukti prie preikinio tilto ir nesikraipo del dvieju priezasciu kad yra sumontuotas frontalinis ir kad labai manevringi ratai, susukus vaira jau vos ratai nesiremiau i krautuvo rema, tai su jais nebepasukinetum

Paskelbta
ir dar klausimas priekinei purvasargei ten orginalus tokie keisti ar musiškei prikonstravo dar nemačiau tokiu kad stovėtu stabilliai manau trugdo priėjimą prie variklio

gal konstruota musiskiu jie yra kietai prisukti prie preikinio tilto ir nesikraipo del dvieju priezasciu kad yra sumontuotas frontalinis ir kad labai manevringi ratai, susukus vaira jau vos ratai nesiremiau i krautuvo rema, tai su jais nebepasukinetum

nesisukina purvasargiai?? :icon-eek: pas mane stovi ant spiruoklės ..sukant ratus sparnui atsirėmus ratai susisuka kiek reikia..

rip-3cYT7vQ

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...