Jump to content

Dalka

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pasvalys

Dalka pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki,tvarkau hidraulio sistema ir noriu praplauti, isvalyti visa sistema nes buvo pilama atidirbta alyva, dabar noriu susipilti normalia hodroalyva, beja kiek pilasi i sistema alyvos?
  2. nč10 siurblio danfosui šimtiniui iš litagros pirkto neužtenka, kaip manot det nč14 ar nč16?
  3. sveiki, isidejau danfosa 100, hidrosiurblis nč10, ir susiduriau su problema, tiek prie aukštu tiek prie žemu apsuku vaira letai sukan ratai lengviausiai sukiojasi su vienu pirštu, norint pasukt staigiai jau sukasi gan sunkiai, reikia vos neabejomis rankomis varkt. Gal siurblys jau atgiveno savo ar slangu diametras gali but permazas?
  4. pas mane dt kai buvo su sukiojimusi problema, tai radau juostu apacioje trukuses spiruokles. Jos atitraukdavo juostas nuobugnu kai po sukimosi atleidi rankena.
  5. sveiki, gal kas turite dt75 remonto knygos elektrononi varijanta? ar kokia nuoroda veikiancia is kur persisiust? Cia rastos nuorodos gaila neveikia.
  6. Dalka

    nezinoma detale

    http://hidraulines-sistemos.lt/ru/hidro ... i-oms.html oms160 manau dejus reduktoriu koki 20 prie 1 gal ir gautus kazkas neblogo? ka jus manote?
  7. Dalka

    nezinoma detale

    man atrodo jis galetu daugiau
  8. Dalka

    nezinoma detale

    Aciu kazi is tokio iseitu pasigaminti traktoriui libiotke? radau internete jog jis 15,6kw, 316nm
  9. Sveiki, radau tokia dali garaze, gal kas zinot kas tai ir nuo ko ji?
  10. Dalka

    DT75

    gal galima konkreciau apie beda papasakoti kas darosi traktoriui nevartojant termino uzsiverzia juostos? vairalazdesia laisva eiga yra? viksrai pilnai atsijungia jas patraukus? ar lengvai sukinasi traktorius ir ar sukant smarkiai stabdi reik spaust? na kai uzkuri ir pavaziuoji koki 30min viskas ok,lengvai sukiojasi,vaziuoja,viskas ok,veliau vaziuojant pradeda svilt stabdziu kaladeles,nebesisuka traktosius,kai patrauki vairalazde ir stabdi paspadi,stoja po truputi,stabdzio pedalis kietas palieka...na jau gal kokius 8men nevaziavau su juo,tai tiksliai nebepamenu.Juostas keiciau,kaladeles ir keiciau,bet vistiek tas pats...pareguliuoji ir vaziuoji kol vel pradeda durniuot,tada vel pareguliuoji ir vel vaziuoji...
  11. Dalka

    DT75

    Nenorejau kurt naujos temos tai tesiu sena apie dt75. Maniškiam dt75 vis uzsiverzia vairavimo juostos ilgiau padirbus ir pasisukinejus. Kiek pamenu senelis daznai jas keisdavo nes sudildavo, perkaisdavo ir nubiredavo. Dabar juostos keistos neperseniausiai ir vis uzsiverzia. ka patartumet?
  12. sveiki, buvo tvarkomas kuro siurblys, kai ji idejom i traktoriu buvo sumaisytos kelios slangos, to pasekoja jas ispute. Po to reikalo slangas sujungeme normalei, kaip priklauso, tada buvo sunku nuorinti visa sistema. Uzkurus traktoriu jis po kiek laiko uzgesta, pasirodo jog is bako nepaima kuro, visa kura ima is salia esancio filtro, kai jis pasibaigia uzgesta. Kame problema? Gal ka sugadinome pries tai blogai sujungus slangas?
  13. Dalka

    oro kompresorius

    gal kas galit patart kokiu aps/min variklio reiketuų tokiai kompresoriaus galvai Midco, model: c 90410, size 120/ 60/90? Variklis bus 7,5kw. Kompresosriaus našumas 1000l/min.
×
×
  • Create New...