Jump to content

Virgism

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šilalės r.

Virgism pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ir man jis labai patinka. Džiaugiuos kartu su tavim, komforto ten daug. Tik dėl temos - aišku, jis iš labai tolimų rytų, bet prie MTZ, T-40 ir T-25 tikrai nedera jo statyt. Vakarietis iš tolimųjų rytų gal ?
  2. Virgism

    Pirmųjų hektarų išmoka

    Jei nebūtų šitos išmokos tai būtų didesnis VIPS, daugiau gautų stambieji ir būtų išspręsta "sofos ūkininkų" problema pagal jus ?
  3. Virgism

    Pirmųjų hektarų išmoka

    Perskirstymo išmoka ir aktyvaus ūkininko sąvoka visai skirtingos temos.
  4. Papildoma parama smulkiesiems ir vidutiniams ūkiams už "pirmuosius hektarus". Ką manot ? http://www.15min.lt/naujiena/verslas/fi ... 662-389975 http://www.manoukis.lt/naujienos/agropo ... m-duoti-o-
  5. Dėl mažųjų šeimos ūkių http://www.manoukis.lt/naujienos/bzup-r ... arlamentas
  6. Virgism

    išmokos 2013m

    Pervedė šiandien mums iš karto visą sumą, o jau irgi galvojom kad kažkas bus užstrigę.
  7. Virgism

    rotacines sienpjoves..

    Baigiu iškaršinti ir aš savo šienapjovę. Teks pirkti naują ir vėl lenkišką būgninę 1,85 m pločio. Pradėjus žiūrinėti pardavėjų puslapius iškilo toks klausimas - ar skirias jos ten kuom nors, nes nurodomi gana skirtingi parametrai ? Iš nuotraukų tai jos man visiškai tokios pat ( iškyrus kad gali būti su hidrocilindru arba be jo). margučiai nurodo, kad šienapjovės svoris 410 kg. http://www.marguciai.lt/index.php/lt/pr ... 5-m-detail pas auksarankius tokia pati 550 kg. svorio http://www.auksarankiai.lt/sienapjove-c19-i11
  8. Virgism

    Mūsų tvenkiniai ir prūdai

    Pas mane ekskavatorius kasė skaičiuojant už išdirbtas valandas ( 120 Lt/h ), tai iš karto ir žemes išsklaidė. Per vasarą tas sluoksnis išdžiūvo, susigulėjo, o tada prisikabinau tokį gelžbetoninį bloką ir patampiau su traktorium. Gavos visai neblogai manau
  9. Virgism

    PLŪGAI

    Tai kad jie ne gamintojai, o prekiautojai tik. Klausimas turėtų būti kokie atsiliepimai apie lenkiškus Bomet plūgus ?
  10. Dėkui už paaiškinimus. Tai kaip supratau, kad tą varžtą ten užkišt teks atsukti visą kronšteiną nuo korpuso, įstatyt varžtą ir vėl priveržti kroinšteiną. Kai nusipirkom naują traktorių pakabinimo sistema buvo sukomplektuota su prikabinimo įtaisu, tai dėl to surenkant gamykloj ir neįdeda to varžto, nes jis neleistų tvirtinti kablio.
  11. Nekuriant naujos temos paklausiu čia. Pas mane MTZ 82UK taip vadinamas transportinis variantas. Iki šiol kabinant padargus centrinė traukė buvo tvirtinama pirštu į galinės pakabos kronšteino apatines skyles. Noriu uždėti taip vadinamą kilpą su spyruokle, kaip ir turi būt normaliai, bet kaip su jos tvirtinimo varžtu ? Ten kur jis turėtų įsisukti į korpusą už skylės metalas ir nėra jokio sriegio. Ar reikės atsisukti visą kronšteiną nuo korpuso ? Ar gali būti, kad transportiniams tas tvirtinimas iš vis nenumatytas ?
  12. Virgism

    Mūsų tvenkiniai ir prūdai

    Čia mano apie 17 arų tvenkinys ką tik po sutvarkymo 2012 m. gegužės mėn. Prieš rekonstrukciją buvo 8 arų prūdas apardytais ir apaugusiais krūmais krantais. Buvo atlikti šie darbai: dugno valymas nuo dumblo ( apie 0,5 m. sluoksnis), įrengtas dugninis vandens išleistuvas, suformuoti lėkštesni krantai. Po pirmos žiemos dar pilnai neužsipildė, bet ateinantį pavasarį tikiuosi, kad jau bus pilnas.
  13. belarus52, pasikelk į šios temos 36 puslapį
  14. Ieškosiu remontinio komplekto ir bandysiu tvarkyti. Jei negelbės teks pirkti naują.
×
×
  • Create New...