Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 6 valandas, Zilvis55 pranešimas:

952 ir 2 tonu barstytuvas?? 

teko kada dirbt tai 1.5 tonos uzpylus jau priekis gaztelejus budavo ore... 

nebent priekyje kazka sunkiau uzdeje... 

Buvo ne 450 kg ant priekio o 630 kg pridejom 4 papildomus svorius ir buvo gerai ir plius prieki org svoriu buvo isnesti. Aisku su 2 t sunku vaziuot bet kai lieka 1.5 t tai jau visai lengvai vairuojasi ir priekis nekyla.

Paskelbta
On 2019-12-30 at 21:57, sako pranešimas:

Tai nebuvo tu prikelinejimu kas kelias sekundes kazkaip nelabai kas cia apie juos ka kalba.

952 su monobloku,dirbau su vartomu plūgu kverneland 3k(linginės apsaugos,priešplūgiai,prie priekinių svorių +200kg)Prikelinėja pastoviai-kuo labiau pašiles tepalas,tuo dažniau.Bet taip ir turi būti-mechaniškai per traukles nuspaudžia skirtytuvo plunžerį.O kad tai vyksta labai dažnai,tai kas žino:teoriškai plunžerinė pora yra preciziškai pridirbta detalė.Bet gal tiesiog kirviu patašo,kad į skylę daug maž lystų?Man pasisekė:pakeičiau tik 1 monobloko skirstytuvą(ne todėl,kad per dažnai nuleidinėjo,bet todėl,kad be smūgio plaktuku per viršų nuleist negalėjau)

• po 4 savaičių...
Paskelbta
On 2020-01-26 at 17:26, Zemaitukass pranešimas:

Sveiki. Pas mane kazkaip ricegai nereguoja i monobloka? kaip jo valdymas, gal kas video gali imesti?

Priverstinio nuleidimo jame nera,  jei iskeles priciepa iki virsaus ir nieko nesi prisikabines, tai jis pats nenusileis, reik eit uzsilipt :D

• po 1 mėnesio...
  • po 4 metų...
Paskelbta
Prieš 5 valandas, Dainius48 pranešimas:

Sveiki.  Ar eitų monobloką prisukt prie mtzoko? Ar galinio tilto korpusas jau kitoks būna monoblokui?

Viskas tas pats, nuėmi senąją kėlimo sistemą ir prisuki monobloko :) 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Marijus197 pranešimas:

Viskas tas pats, nuėmi senąją kėlimo sistemą ir prisuki monobloko :) 

O kaip pats pajungimas del pozicinio, kad veiktu? Ant paprastos pakabos per traukutes sudirba, o ant monobloko? Neteke susidurt

Paskelbta

Pas mane 952 su seno tipo pakaba ir net minties nėra dėti monobloką. Kam save apsunkinti. Jei nori kabinti ką nors rimčiau, tai dedi papildomus cilindrus ir veikia viskas puikiai. Aš pernai įsidėjau du c-63 cilindrus ir esu labai patenkintas. Viskas paprasta ir dirba gerai, ir nėra jokių vožtuvų ar traukių. Čia tik mano nuomonė,galite nesutikti.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, kestasxxxl pranešimas:

Pas mane 952 su seno tipo pakaba ir net minties nėra dėti monobloką. Kam save apsunkinti. Jei nori kabinti ką nors rimčiau, tai dedi papildomus cilindrus ir veikia viskas puikiai. Aš pernai įsidėjau du c-63 cilindrus ir esu labai patenkintas. Viskas paprasta ir dirba gerai, ir nėra jokių vožtuvų ar traukių. Čia tik mano nuomonė,galite nesutikti.

Ar dedant c63 cilindrus nereikėjo cilindrų trumpinti,nelaužia tvirtinimo taškų.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
On 2020-03-24 at 09:51, Zemaitukass pranešimas:

Sveiki. Pas mane kaip pakeli padarga ir vaziuoji i laukus isijungia siurblys ir kaukia.svirtele siek tiek palieciu nustoja. po to vel pradeda kauki,atrodo kad isujungia privesrtinis kelimas. 

Prieš metus nusipirkau 952.3su šita problema. Užgesinus traktorių padargas ilgai ore nekabo, leidžiasi žemyn gan greitai. Šią savaitę plūgo iš vagos jau nebeiškėliau ir palikau lauke. Bandysiu keisti paskirstytoją kur viršuje monobloko yra, kiek klausinėjau tai lyg ir padeda 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...