Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Edvards pranešimas:

Ar ne per velu su ccc vaziuot ant siu javu? Atrodo kad busiu praziopsojas....

20180418_123214.jpg

Tai reik pjaut išilgai ir žiūrėt ar pakilęs bamblys  cm,jei daugiau tai vėlu.

Paskelbta
Prieš 21 valandų, linas78s pranešimas:

Tai reik pjaut išilgai ir žiūrėt ar pakilęs bamblys  cm,jei daugiau tai vėlu.

O ar nepervėlu antru kartu salietrą bert? Pas mane irgi jau tokie dideli. 

Paskelbta
prieš valandą, aiv pranešimas:

O ar nepervėlu antru kartu salietrą bert? Pas mane irgi jau tokie dideli. 

O kodel gali but velu salietra jau bert? Kad ir didesni jau, bet juk dar maitinsis azotu ilgai. Ar visgi dera visa azota atiduot iki krumyjimosi pabaigos?

Paskelbta

visą vegetaciją reikia azoto , o iki krūmijimosi pabaigos dar bus tik pusė vegetacijos , kad ir kiek tu jam pripilsi jis visko iškart nesuvalgys taip , kad geriausia padalint nemažai atiduodi iki krūmijimosi pabaigos , paskiau bamblėjant užmeti ir ant vėliavos ir viskas.

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Mano ukis pranešimas:

Sveiki. Nakti zada salnas vietom ar labai blogai jei purskciau ryt stabilana? Nes veliau lietu savaitei rodo

as bent nepurksciau pries salnas ir iskart po salnu javams ir taip salna streso duoda kaskokio

Paskelbta
Prieš 3 valandų, Mano ukis pranešimas:

Sveiki. Nakti zada salnas vietom ar labai blogai jei purskciau ryt stabilana? Nes veliau lietu savaitei rodo

Matysi ryte. Jei menka salna tai viskas gerai - gali drasiai purkst.

• po 11 mėnesių...
Paskelbta

Pradejau mastyt apie darbus, o pavasaris vel svieciasi bus neeilinis. Dirvos jei taip toliau nelis bus dirbamos tik tiek kad sejai dar kaip ir anksti. Kaip manot, jei esant galimybems prakultivuociau arimus ir seja pradet tik  balandzio antroj pusej, issisaugotu dregme taip daugiau ar geriau laikyt ta arima nejudinta?

Paskelbta
prieš 1 minutę , tadasjo pranešimas:

Pradejau mastyt apie darbus, o pavasaris vel svieciasi bus neeilinis. Dirvos jei taip toliau nelis bus dirbamos tik tiek kad sejai dar kaip ir anksti. Kaip manot, jei esant galimybems prakultivuociau arimus ir seja pradet tik  balandzio antroj pusej, issisaugotu dregme taip daugiau ar geriau laikyt ta arima nejudinta?

Man ir knieti jau pasilygint, bet jei nelis tai savaitele pakentet ir seja reiks pradet... Nedrasu judint jei nelis, nes geriau tada pries sėja, kad maziau isdziutų dirva...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...