Jump to content

Kreditai žemės ūkiui


Recommended Posts

Sveiki, norėjau sužinoti, ar kažkas paskutiniu metu ėmė kreditą skirtą ūkiui? Kur geriausia, kokios sąlygos? Kokia jūsų patirtis?

Gal ne man vienam bus naudinga ši tema, atsiprašau jei tokia jau buvo...

procentai sukas apie 5-6,salygos yvairios,vieniem reikia daugiau ykeitimo kitiem maziau,turi kalbetis pradziai su savo banku,ir ties vienu neapsistok,aplek visus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvau tika SEB'e, priėmė vadybininkas kuris dirba su žemės ūkiu, bet taip valdiškai...

Bet paaiškino normaliai paprastai, sudarai trišalią sutartį su banku, NMA ir madaug iki mėnesiuko lauki atsakymo, palūkanos maždaug 4-5 proc.

O ar pasidomejot kiek dar kainuos paskolos administravimo mokesciai,ar bus ja galima grazint anksciau nei sutarta,ar grazinus anksciau nebus baudu.tas labai pabrangina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,

Su paskolomis tai Lietuvoje yra manau siuo metu kaip niekad gerai, ir uz skolintus pinigus tikrai nepermokam. Technika perkant lizingavimas ispudingas. Pvz, dojus dabar siulo uz 0,99 ar 1,49 palukanas pirkt technika.

Skandinaviski bankai skolina atsakingai, tad reikia daug dokumentu uzstatymu zemiu ir pan, bet palukanas gali gaut manau apie 4proc plius apie 1000lt sutarties mokestis, plius notara paslaugos jei reikia...

O su LKU ir viskas aisku, paprasciau greiciau, paju ir laidavimo sistema, bet palukanos tai visad plius minus dvigubai didesnes nei bankuose, pamenu apie 2009m. buvo pakile iki 16proc,, bankuose iki 12proc.

taip kad dabartiniai procentai labai patraukliai skamaba,

Pyktis tik ima ant trasu pardaveju kurie dar nesikuklina uz kreditavima prasyt 08-1proc menesiniu palukanu :icon-twisted:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...