Jump to content

ukininkas12

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

ukininkas12 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Buvau tika SEB'e, priėmė vadybininkas kuris dirba su žemės ūkiu, bet taip valdiškai... Bet paaiškino normaliai paprastai, sudarai trišalią sutartį su banku, NMA ir madaug iki mėnesiuko lauki atsakymo, palūkanos maždaug 4-5 proc.
  2. O tai renkatės unijas dažniau... Patikima? O į skolinintis reiktų atkreipti dėmesį, kur kabliukai? Aš nekalbu apie palūkanas :
  3. O kas nors naudojatės DNB, kazkurio pasiūlymu... Kaip su tais trumpalaikiais pasiūlymais? http://www.dnb.lt/lt/verslo-klientams/k ... -kreditas/
  4. Sveiki, norėjau sužinoti, ar kažkas paskutiniu metu ėmė kreditą skirtą ūkiui? Kur geriausia, kokios sąlygos? Kokia jūsų patirtis? Gal ne man vienam bus naudinga ši tema, atsiprašau jei tokia jau buvo...
  5. ukininkas12

    Apklausa

    Ačiū visiems atsakiusiems į klausimus
  6. Sveiki gerbiamieji, rašau darbą apie Lietuvos ūkį ir ūkininkus. Labai prašau pagalbos, prašau atsakyti į kelis anketos klausimus, jų tik keliatas, daug laiko neužims. Ačiū visiems atsakiusiems. Anketa rasite čia: ANKETOS KLAUSIMAI P.S. Atsiprašau admin'o, kad buvau sudubliavęs pranešimus.
×
×
  • Create New...