paspausk Paskelbta Rugsėjo 27, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2012 Prieš porą metų susidomėjau tulpėm. Kažkada tėvai augino, bet tas verslas neišdegė, daug tokių mėgėjų bandė auginti savo sklypeliuose. Aš užsisakiau tulpių svogūnėlių iš Olandijos. Ieškojau mažesne kaina, todėl minimalus kiekis turėjo būti po 100 vnt kiekvienos norimos rūšies. Dabar auginu pilnavidures tulpes ir ankstyvas Kaufmano tulpes. Jau pardavinėju pas save užaugintus tulpių svogūnėlius. Gal kas turite patirties auginant tulpes? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aiva Paskelbta Kovo 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 10, 2013 Juokinga mano situacija-peržiūrėdama sėklų atsargas radau rudenį nepasodintus tulpių ir dekoratyvinių česnakų svogūnėlius.Patarkit kaip man dabar pasielgti:sodinti kai atšils tiesiai į dirvą ar dabar į dėžutes? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
begidijus Paskelbta Kovo 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 11, 2013 Juokinga mano situacija-peržiūrėdama sėklų atsargas radau rudenį nepasodintus tulpių ir dekoratyvinių česnakų svogūnėlius.Patarkit kaip man dabar pasielgti:sodinti kai atšils tiesiai į dirvą ar dabar į dėžutes? pas mane ir kazkaip "uzsiliko" keletas tulpiu svoguneliu. susodinau i didesni vazona dabar. rudeni bus iskasti ir persodinti i lauka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
besidomintiss Paskelbta Gruodžio 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2013 begidijus, kaip sekasi tulpių auginimas? Auginat tik lauko sąlygomis ar ir moters dienai pražydinat? Realizuojat tik svogūnėlius ar ir žiedus? Pats auginu ir prekiauju vasarinėmis gėlėmis vazonėliuose, atkreipiau dėmesį, kad kardelių žiedus neblogai perka. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
begidijus Paskelbta Gruodžio 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2013 begidijus, kaip sekasi tulpių auginimas? Auginat tik lauko sąlygomis ar ir moters dienai pražydinat? Realizuojat tik svogūnėlius ar ir žiedus? Pats auginu ir prekiauju vasarinėmis gėlėmis vazonėliuose, atkreipiau dėmesį, kad kardelių žiedus neblogai perka. auginu savo malonumui (ne tik tulpes). auga lauke. ateinanciais metais reikes prisiruosti ir iskasti, kai nuzydes, nes jau 3 metai kaip vienoje vietoje. pernai rudeni per 50 svoguneliu kazkas sugriauze- tik lukstai beliko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J_ukininkas Paskelbta Spalio 23, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2015 Internete buvau rades net melynu tupliu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
agnyte00000 Paskelbta Lapkričio 5, 2017 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2017 Būna pirkti parduotuvėsė tokių įvairių gėlių, kad net sunku pagalvoti, kad jos dirbtines geles . Aišku kaina panaši kaip tikrų, bet dirbtinės juk ilgai gali būti soduose. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti