Jump to content

besidomintiss

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.geles.kik.lt/

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

besidomintiss pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. besidomintiss

    Našlaičių auginimas

    Sveiki, yra, mes auginam.Kas domina?
  2. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    Daigelyje chrizantemas užsakinėt iki pat balandžio mėnesio galima.
  3. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    Sveiki. Tikrai gėlininkai neaktyvūs. Aš jau pradėjau ruoštis, šeštadieni pirmi daigai atvažiuoja,o didžioji dalis vasario pabaigoje.
  4. Laba diena, man iškilo toks klausimas, aš noriu kurti specializuotą šiltnamių ūkį ir pasinaudoti šia priemone paramai gauti, visi kriterijai aiškūs, tik kaip su ta standartine gamybine produkcija? Jei ūkis tik kuriamas ir šiais metais dar neauginame, vadinasi ir nedeklaruosime, tai kaip tada? Supraščiau jei tą SGP turėtum pasiekti tarkim per pirmus metus,o poto padidinti, bet kaip suprantu jis jau turi būti apskaičiuotas teikiant prašymą. Gal kas geriau žino kaip čia ištikrųjų ?
  5. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    Sveiki gėlininkai! wilma1234 ar pradėjote auginti?Kaip pirmasis sezonas? As jau gyvenu ateinančio pavasario nuotaikomis, šiemet anksčiau šiltnamius kursiu, nuo vasario vidurio, tai nebe kažin kas ir liko.
  6. besidomintiss

    Tulpės

    begidijus, kaip sekasi tulpių auginimas? Auginat tik lauko sąlygomis ar ir moters dienai pražydinat? Realizuojat tik svogūnėlius ar ir žiedus? Pats auginu ir prekiauju vasarinėmis gėlėmis vazonėliuose, atkreipiau dėmesį, kad kardelių žiedus neblogai perka.
  7. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    Taip patys rinkomės.Katalogas yra jų puslapį. o paskambinus ir paprašius jie atsiunčia nemokamai popierinius katalogus.Kaina buvo 90ct +PVM.
  8. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    As visus geliu daigus sakau is firmos Daigelis,yra internete ju svetaine.Pagrindinis pliusas, kad daigus atveza tiesiai i kiema be papildomo mokescio.Chrizantemu daigai belgu kompanijos, tad tikrai kokybiski. Minusas, kad maziausias kiekis 100vnt, taigi nelabai primaisysi.
  9. besidomintiss

    chrizantemu auginimas

    Sveikas Romasis.Aš ir auginau pirmi metai, jau viska pardaviau Išsilaikyt bandysiu tik kelis krūmus,o šiaip vėl pirksiu daigus kitamet. O tu vazonines auginai? Kiek pasakojo gėlininkai tai jie išlaiko jas taip: pasodina paprastame nešildome šiltnamyje ir storai apipila durpėmis ar pjuvenomis. Pavasarį joms pradėjus leisti atžalas jas skabo ir šaknydina.O apie auginimą klausk kas neaišku
  10. Sveiki,kaip einasi gėlininkams ir dekoratyvinių augalų augintojams? Kokie darbai vyksta medelynuose? Pas mane pagaliau prasidejo šiltnamių statybos,chrizantemos auga gerai,o našlaitės - ne
  11. besidomintiss

    Šiltnamių statyba

    Sveiki,ruošiamės statyti šiltnamį gėlėms auginti.Norėjau paklausti, gal kas nors naudojot tokią buržuiką šiltnamio apšildymui? http://krosnele.webs.com/nuotraukos.htm . Būtų didelis privalumas jei nereikėtų keltis vidury nakties ir eiti užmesti malkų.
  12. negi nera zmoniu auginanciu geliu daigus ar chrizantemas velinems?
  13. Norečiau, kad šiame forume atsilieptu žmonės auginantys gėles,ne tik savo malonumai,bet ir tie,kuriems tai yra verslas.čia galėtų būti gėlininkų susirinkimo vieta,kurioje būtų dalinamasi informacija apie gėlių veisles,šiltnamius bei jų įrangą, veisles, daigų realizavimą ir tt.Kaip matote iš niko,pats kolkas tuo neužsiemu,tik kaupiu informaciją ir ieškau labiau patyrusių šiame versle
×
×
  • Create New...