Donatas Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Vakar zarasuose inetas dingo ir tik siandien ryte jau veike. Kaip pas kitus ar cia tik zarasu rajonui toks malonumas buvo. Mat kaip sake Siauliuose kazkas nukepe ar pareje buvo
Gunia Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Pas mane Erdves tai veike normaliai , o sesuo sake kad visuose Šiauliuose ir aplinkui neveike
K_Nerijus Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Vakar zarasuose inetas dingo ir tik siandien ryte jau veike. Kaip pas kitus ar cia tik zarasu rajonui toks malonumas buvo. Mat kaip sake Siauliuose kazkas nukepe ar pareje buvo Alytuj viskas OK buvo
Donatas Paskelbta Kovo 6, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 tai jums gerai o man tai nelabai, visu pirma todel zemesukis.com neveike kadangi is mano kompo eina siaip kazkaip paskutiniu momentu teo nelaimes persekioja , neperseniausiai kazkuriam mieste visa diena telefai neveike, dabar cia vel zarasai-sauliai atjungti buvo , aisku as pats naudojuosi kabeline, bet jie ineto kelis megus perka vistiek is Teo
ricardaas Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Panevėžyje vakar tik kai kuriuos puslapius atidaryti galėjau...
kazkass Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Anyksciai, ir man vakar buvo pastipes tas ZEBRAS.
Rimis Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 veikė,bet kai kurių puslapių nėjo atidaryti.Jau galvojau kad į kompą kirminų kokių prilindo,žadėjau format c.paleisti.
virgiuskun Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 tai jums gerai o man tai nelabai, visu pirma todel zemesukis.com neveike kadangi is mano kompo eina siaip kazkaip paskutiniu momentu teo nelaimes persekioja , neperseniausiai kazkuriam mieste visa diena telefai neveike, dabar cia vel zarasai-sauliai atjungti buvo , aisku as pats naudojuosi kabeline, bet jie ineto kelis megus perka vistiek is Teo [/quotDONATAI gerbem tave,gal tavo uzluzo inte(jei rimtai reikia visiems sumest,ir viskas,negali vienas zmogus temt)
Donatas Paskelbta Kovo 6, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 tai cia nieko baisaus is reklamos atsigriebsiu jau atsigriebineju
efrendas Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 Pas mane vakar vakare tik lietuviškų puslapių pasiekti negalėjau, o kiti lėtokai, bet užsikraudavo
jegis Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 man tai veikia netas, tik sio puslapio nekrove dabar aisku kodel
Pofke Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 nu pas mane ir vakar visa diena neweike netas
virgiuskun Paskelbta Kovo 6, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2007 nu pas mane ir vakar visa diena neweike netasKoks tiekejas pas tave
Vitalijus Paskelbta Kovo 7, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 7, 2007 Pas mane OMNI tai veikė netas kuom puikiausiai tik zemesukis.com negalėjau atidaryt. Kiek kaimynai sakė kad pas juos isvis nebuvo neto. pas juos buvo erdves netas.
K_Nerijus Paskelbta Kovo 8, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 O kas buvo vakar 2007-03-07 kad neveike forumas. P.S. Zinau kad klaipedos rajone teo buvo uzlinkes...
Donatas Paskelbta Kovo 8, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 na jei vakar tai turejo eiti.
K_Nerijus Paskelbta Kovo 8, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 na jei vakar tai turejo eiti. Vakar apie puse devyniu neveike forumas ir portalas. kiti puslapiai atsidare galvojau kad vel kazkokios problemos.
Donatas Paskelbta Kovo 8, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 o veliau ar anksciau nebandei??? gal paprasciausiai tuo metu galejau kompa perkraut
K_Nerijus Paskelbta Kovo 8, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 o veliau ar anksciau nebandei??? gal paprasciausiai tuo metu galejau kompa perkraut Pries veike, kroviau kita tema ir nuluzo ir po kokiu penkiu min jungiausi dar neveike, dar veliau nebandziau. Siaip tai nesvarbu tik galvojau gal teo grybauja
technikas Paskelbta Kovo 8, 2007 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2007 Jo vienu metu ir man neveike,neprisimenu kelinta, bet vakare.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti