Jump to content

Siaip idomu kokiu mastu vakar neveike internetas.

Recommended Posts

Paskelbta

Vakar zarasuose inetas dingo ir tik siandien ryte jau veike. Kaip pas kitus ar cia tik zarasu rajonui toks malonumas buvo. Mat kaip sake Siauliuose kazkas nukepe ar pareje buvo :)

Paskelbta
Vakar zarasuose inetas dingo ir tik siandien ryte jau veike. Kaip pas kitus ar cia tik zarasu rajonui toks malonumas buvo. Mat kaip sake Siauliuose kazkas nukepe ar pareje buvo :)

Alytuj viskas OK buvo :)

Paskelbta
:) tai jums gerai :) o man tai nelabai, visu pirma todel zemesukis.com neveike kadangi is mano kompo eina :) siaip kazkaip paskutiniu momentu teo nelaimes persekioja :), neperseniausiai kazkuriam mieste visa diena telefai neveike, dabar cia vel zarasai-sauliai atjungti buvo :), aisku as pats naudojuosi kabeline, bet jie ineto kelis megus perka vistiek is Teo :)
Paskelbta
:) tai jums gerai :) o man tai nelabai, visu pirma todel zemesukis.com neveike kadangi is mano kompo eina :) siaip kazkaip paskutiniu momentu teo nelaimes persekioja :), neperseniausiai kazkuriam mieste visa diena telefai neveike, dabar cia vel zarasai-sauliai atjungti buvo :), aisku as pats naudojuosi kabeline, bet jie ineto kelis megus perka vistiek is Teo :)[/quot

DONATAI gerbem tave,gal tavo uzluzo inte(jei rimtai reikia visiems sumest,ir viskas,negali vienas zmogus temt)

Paskelbta
o veliau ar anksciau nebandei??? gal paprasciausiai tuo metu galejau kompa perkraut

Pries veike, kroviau kita tema ir nuluzo ir po kokiu penkiu min jungiausi dar neveike, dar veliau nebandziau.

Siaip tai nesvarbu tik galvojau gal teo grybauja :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...