Jump to content

apie kajovika


John Deere 6630

Recommended Posts

Blemba siandien geras bajeris buva... Su kajovikas vadybininku kalbejau. Tai paskambinau po 8 val. ryto ir sakau, laba diena, o kitam laido gale kazkoks uzsimiegojes balsas, napatenkintu tonu atsako, laba ryta, mes dar miegam :lol::lol: klausiu gal dar nedirbat, o jis atsako, kad jau dirbam ir ko noriu klausia. Sakau, kad domina stool krautuvas, o jis is kart ar pinigu turi klausia :lol::lol: kai issiaiskina , kad turiu , tada pradeda man aiskint, kad as tipo nieko neismanau, kokios man komplektacijos krautuvo reikia :lol::lol: klausiu, o jus krautuvu turit siuo metu tai atsako, kad turi yvairiu, na issiaiskinam beveik ko man reikia, tada as sakau draugas nesenei nusipirko stool krautuva ir tuoj paskambinsiu jam, kad marke suzinot tikslia, tada tas vadybininkas man lenkiska siulyti pradeda :P:P:P o kai as pasakau, kad stool butent noriu tai pasako, kalba necituota, (prisiperka visokiu triperiu ir varyk ten pirkt, kur ir draugas pirko) ir nutrauke rysi, as apsalau, negi jis dar neisputes , va cia tai vadyba :lol::lol::lol::lol::lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Aš panašią situaciją šią vasarą turėjau, kai norėjau pirkt Belarusa 892 nauja su frontaliniu. Nuvaziavau pas juos į Raseinius į kontorą ir sakau ko man reikia. Jie tada sako, kad neturim dabar 892-to, bet man jis ir nereikalingas toks, man užtektų 820-to, nes 892-tas nieko gero (kodėl taip mano, jie taip ir nepasakė). Sako dabar kaip tik turim su STOLL'iu uzdetu 820-tą. Aš klausiu kokia kaina būtų, o jie klausia cituoju: "O kiek pinigų turi?". Nustebino toks klausimas, tai sakau tiek ir tiek esu numates siam reikalui. Tada jie sako, kad su STOLL'iu už tiek tikrai neišeis, bet su lenkišku išeis ir dar pradėjo aiškinti, kad kažkoks METAL FACHAS yra geresnis ir patogesnis naudoti net už STOLL'į. Sakau jiems, kad tai yra nesamonė, nes žinau tuos lenkiškus (jau buvau apžiūrėjęs DŽEIRANOJ). Tada paklausiau kiek kainuotų 820-tas su tuo lenkišku pas juos, tada jis pasakė man tokią pat sumą, kokią aš jam pasakiau galiu maždaug mokėti (koks sutapimas!!!). Dar vienas sutapimas, kad po to jie nei iš šio, nei iš to pasakė kad jokiu gyvu nepirkčiau ispaniško krautuvo "Tenias" iš Džeiranos, nes ten visiškas šlamštas lyginant su METAL FACHU. Dar kokias 5 min paklausiau kaip jie peikė ispanišką krautuvą ir, toks jausmas, jais prekiaujančią firmą, ir variau iš ten kuo toliau.

Tačiau tuo nesibaigė viskas... Kažkur po mėnesio, kai mano pirkinys jau buvo kieme. Skambina man vienas vadybininkas ir klausia ar apsisprendžiau pirkti. Sakau jau ne tik apsisprendžiau, bet ir nusipirkau ir atsivežiau į kiemą. Tada klausia kokį krautuvą uždėjau. Čia padariau didžiausią klaidą, kad jam pasakiau, nes tada teko išklausyti priekaištų ne tik krautuvui, bet ir man. "Nusipirkai šūdą, tikrą šūdą nupirkai, o gal tu pinigų neturi kur dėt?" Man beliko tik pasakyt jam porą žodžių ir padėt ragelį.

Labai nemalonūs ir arogantiški vyrai ten dirba. O Belarusų ir kitos lenkiškos technikos tikrai galima rasti ir kitose firmose už mažesnę kainą. Savo pirkiniu iš Džeiranos esu pilnai patenkintas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...