Jump to content

Belarus 952.3 variklio problemos


vytenis

Recommended Posts

Sveiki, 2006metais nusipirkau traktoriu Belarus 952.3. Ir pavazinejau su orginaliu siurbliu 3metus, man tas traktorius netrauke kaip turejo. Pakeiciau siurblį rudeny. Apsiariau visus laukus ziema kartais vaziuodavau y miska. Miske man kurent pradejo eiti per kamina smalkes as vos parvaziavau namo. Meistrai nustate kad galva trukus. Nusipirkau nauja galva, ysidejau man pradejo tarpines saudyt. pakeiciau 3 tarpines kaip isove 4. Lindau gilyn y motora ten radau trukuses gilzes. nupirkau visa nauja grupe. Sutveriau traktoriu maniau jau viskas bus gerai. pirma diena isbalkiavau 9hektarus. Kita diena pradejau herminuoti ytryniau 3 hektarus ir man vel issove tarpine jau dabar net nebezinau ko imtis. Prašau gal kasnors is jusu buvote su toke situacija susidure, parasykit komentara iš anksto ačių. Traktoriui yra apytiksliai 1500moto valandu. Piltas antifrizas visa laika, nei karto nebuvo uzkaites daugiau kaip 100 temperatura.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

matai remontuojant varikli reikia tureti truputi yrankiu truputi patirties, truputi ziniu. jei antra karta prakale tarpine, tiesiok butina aiskintis kodel. tavo atveju reiketu paziureti ar nepasede gilzes, ar nesumetyta galva. tarpine nauja turi buti nekieta. galvos uzverzimas taisyklingas. naujos detales dar nereiskia kad kokybiskos, buna broko. sekmes ir kantrybes!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
stebulku nebuna.

klausimas. kaip verziasi galva? spilkos stovi, ar varztai?

draugelis 892 3 metus turi - grupe 3 karta keicia. rudeni sudetos gilzes, o surudije kaip k...rvos. ir vaziavo antifrizu nuo gimimo. dabar uzdege tepaliniai ziedai...

nu tie nauji belarusai tai ant durniaus padaryti.Turiu seną mtz 50 dar nuo kolukio laikų ir galiu pasakyti nieko rimtų gedimų dar neturejo.turiu apie 40 ha.apie 10 ha suariu, kita šienauju.ir variklis jo taip nedreba kaip 892.si pavasarį nuemiau jo kaminą ir uzdejau ant senuko mtz 50,nes ant 892 nelaiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai yra skirtumas kuom verzesi galva?

Skirtumas tame kad į varžto skylę gali prikristi nešvarumų ko pasekoje gaimybė nedaveržti o jeigu pateko į varžto skylę kokio tai skysčio gali trūkti cilindrų blokas. Butinai matuokite gilzės įsėdimo gylį matuojasi idėjus gilzę be sandarinimo žiedų ir su dviem varžtais vienas pries kitą priveržus 20Hm jėga, gilzės įsėdimo gylis nurodomas variklio techninėje specifikacijoje.Padėtas žiedelis ant gilzės po tarpine duoda mažai naudos , žiedelis dedasi po gilze kad pasikeltu pati gilzė.Variklio galva veržkite pagal veržimo shemą ir nurodyta jėga

post-2254-141521788345_thumb.jpg

post-2254-141521788345_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...