Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Sveiki toksai klausimėlis nuo ko pajunkti t40 tepalo spaudimo kontroline lempute. Nu žinot kai spaudimas sukyla ji užgesta.

reiki lepikes su lizdu, laidu, ir daciko ysujti y bloka.o tada sujunkti.

P.S.

kam tauji?juk monometras yra :eusa-whistle:

Paskelbta
Sveiki toksai klausimėlis nuo ko pajunkti t40 tepalo spaudimo kontroline lempute. Nu žinot kai spaudimas sukyla ji užgesta.

ar ne nuo krovimo uzgesta lempute pas T-40.. :icon-rolleyes: mtz tai nuo tepalo slegio.. :eusa-shifty:

Paskelbta

Nes man buvo toks nelabai malonus nutikimas kažkaip užsikuriau savo katinuka ir isvažiavau pusiaukely pradėjo virst dūmai iš alsuoklio nesupratau kame reples. Paskiau pasižiuriu o pas mane tepalo spaudimo 0 tai gerai kontroline lempute butu greičiau bučiau pamates. Buvo prasuke tepalo siurbliuko "sponke".

Paskelbta

kur iseina tepalo vamzdelis is bloko i manometra sukonstruoji trainyka i kuri isuki papildoma lemputes davikli. tokie davikliai buna t150, gazikuose, ziguliuose, volgose, ir tt. jungi nuo daviklio laida i lempute, kita laida is lemputes i mase. Darbo nedaug, daiktas reikalingas :icon-neutral:

Paskelbta
jungi nuo daviklio laida i lempute, kita laida is lemputes i mase.

šitoj vietoj viska gerai pasakei?

pagal mane tas daviklis minusą valdo....[

tiek lemputei,tiek elektriniam dacikui valdymas su minusu-pliusas pastovus.

• po 1 mėnesio...
  • po 1 metų...
Paskelbta
as isidejes nuo automobilio bmw, esu labai patenkintas. ten rele 3 kontaktu yra 19; 19a ;31

31 mase

19 plius

19a i jungtuka

kitu esu mates vietoj skaiciaus 19 buna 49

Nupirkau naują 5 kontaktų, radau diskusijose kažkurioj temoj, kaip pajungti. Pajungiau ant 3 kontaktų, 31, 49 ir 49a. Likę du kontrolinėm lygtai. Velnias, būčiau žinojęs, kad viskas taip paprasta, seeeeniai būčiau dėjes mašininę, o tai kokia desietką ale traktorinių pakeičiau.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...