Jump to content

robas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario robas paskelbtas turinys

  1. šitoj vietoj viska gerai pasakei? pagal mane tas daviklis minusą valdo....[ tiek lemputei,tiek elektriniam dacikui valdymas su minusu-pliusas pastovus.
  2. Jei i gala statytum K701 tai sutaptu su K700 bus per aukstos.
  3. gal meslu kratytuvo,gal vokisko srutovezio draugeliui padejau keist neseniai,vietoi tokios pakisom RUMo,nes per silpna buvo ir ratai mazi.
  4. Sveiki.Reikia patarimo kuom praplaut ausinimo sistema,nes traktorius buvo eksplotuojamas su vandeniu ausinimo sistemoje ir rudziu ten..Girdejau,kad galima su actu su citrinos rugstim su calgonu,jei taip tai kokie kiekiai,plovimo laikas irt.t.O gal ira civilizuotu priemoniu tam?Dekoju.
  5. Kazkas zadejo ellektros schema 1025??Laaabai reikia
  6. Jei nesunku gal imestum schemas.is anksto dekoju.Tiesa dzeiranoje pasake,kad i deze M10G2K variklinis tepalas,joks ne transmisinis...
  7. Kas nezinot prasom neklaidinti.Kas yra variklinis,kas transmisinis zinau.Prasiau lyg aiskiai koks tepalas ir el.dalies schemos.
  8. Aciu,bet nera konkretumo,ir schemos butu gerai.O sena ir is tilto isleidinet,nes kiek suprantu dezeje ir tilte tas pats tepalas,zodziu susijungia?
  9. atsiprasau jei buvo tokia tema,neturiu zinyno tai nezinau koki tepala pilt i mtz1025 pavaru deze.vieni sako transmisini,kiti variklini kita problema traktorius nupirktas is''erodo''nes kas nukritto ir nereikia zodziu gal kas gali paaiskint kaip atgaivint priekinio tilto ijungima,nes laidai visur nudraskyti,kaip pajungt elektromagneta kuris valdo tilto ijungima?
×
×
  • Create New...