Jump to content

Ukininko rupesciai


Jaunuolis20

Recommended Posts

Cia tokia tema ne i tema :) Suprasiu jei moderatoriai sitrins :) bet mane domina toks vienas klausimelis.

Esu dar jaunas, tik 2 kurso studentas, taciau pernai tevai perdave man pienininkystes uki. Zinoma kol as studentas, dauguma darbu dirba jie. Tas ukis buvo merdintis. Sena technika, jos trukumas, mazai vietos gyvuliams pasarams ir technika. Per metus laiko, as smarkiai pradejau reikalaut pletimosi, symet statome garazus ir karvide, senuose tvartuose laikysiu bulius. Bandysiu gaut kokias nors paramas ir modernizuot technikos parka. Na zodziu uki gaivinu kiek pajegiu. Tevai to nedarytu, jei ne as.Taciau jau pradedu nerimauti, kad studiju metams pasibaigus, issyk visa rutina ir rupesciai nukris ant mano peciu, ir nuo pat jaunystes as paskesiu toje ukio veikloje. Visi draugai atkalbineja, sako kad uzsisedesiu ir nieko daugiau nebematysiu tik karviu uodegas :D Mane labiausia ir neramina rutina. Tikrai nenoreciau visa likusi gyvenima praleist viename kaime, viename kieme su banda karviu. Taigi klausimas pienininkyste besiverciantiems ukininkams. Ar istikruju didelis pienininkystes ukis lygus nuolatinei rutinai ir rupesciams? Kada ir kaip jus pramogaujate? Ir ar nenusibosta ukis? :) tikiuosi nesijuoksite ir pasidalinsite savo mintimis :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia jau tau reikėjo svarstyt anksčiau. o kai ibridai i balai tai jau reik varyt toliau.Prie pienininkystės ūkio busi priristas ryta vakara bet atradus paitikima melžėja ir darbininka gali puikiai pasidalinti darbus ir taip gauti išeiginiu.Aišku ir banda tūrėtu būti 30 - 40 karviu kad apsimokėtu darbininkus samdyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Nu imanoma gal ir taip bet vistiek priristas jautiesi, atsakomybe slegia pecius as va 12 metu uki sedziu nu sunku su atostogom,gali visur tik trumpam islekt ryte pamelziai ir leki kur nors iki vakaro, vakare turi but namie,arba vakare pamelzei ir naktis tavo bet siaip yra ir kaime pramogu gal kitokiu bet irgi mielu,as jau vis maziau ir maziau i miesta noriu kad ten tik masinos ir deguonies nerasta,jau geriau savas kaimiskas meslo kvapas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...