Jump to content

Jaunuolis20

Nariai
  • Pranešimai

    186
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Jaunuolis20 paskelbtas turinys

  1. Sveiki, Jei kam įdomi istorijos pabaiga, tai ji tokia. .Pradžioj tyrėm vandenį, su juo kaip ir viskas gerai, tik geležies norma šiek tiek viršija leistiną kiekį, bet nedaug, tai del to sakė problemų nyebus. Tada mūsų veterinaras pasiūlė ištirt miltus. Ir ką jūs manot, pasirodo grūduose buvo kažkoks pelėsinis grybas, panašus į kūles, tai tos karvės, sėkmingai visus metus valgė tuos nuodingus miltus, tai taip ir nutiko. . Dabar išvalėm ir dezinfekavom visus aruodus ir patalpas kuriose tie aruodai, supylėm naują derlių ir šeriam, tikėkimės viskas bus gerai. . beja, melžiamom karvėm pradėjom duoti acetono, dinamino ir mielių, kaina kosminė, bet tikiuosi bus nauda, kaip mano pienmėgys?
  2. Tai va kad mūsų krašte nėra rimto vet specialisto. Musu vet daktarų ko paklausi to jie nezino ir pataria internete pasiskaityt
  3. Na lyg ir nepastebejom, bet jos tik užsidare issyk i ferma issyk gavo ta vandeni tai kazkaip nepastebejom. Dabar lyg pastebim tik kad maziau isgeria. Seniau per para karstom dienom isgerdavo apie 3 kubus, o dabar tos pacios backos uztenka 3-4 dienom.
  4. Tik gyvuliai, sau naudojam is šulinio nes is gręžinio neskanus
  5. Tiesa, symet pasikeitė geriamas vanduo. Seniau girdem is tvenkinio, o rudeni įrengėme grezini, jo vandeni naudojam tik gyvuliu girdymui ir jo tyrimai nedaryti. Ar gali but jame kazko tokio kas sukeltu šias problemas?
  6. O užtrukt nenorejo, turejom leist vaistus uztraukinimui
  7. Iki uztrukimo gavo miltus, o po negavo nieko, visad mineralines druskos turi (tos raudonos) .. . Bet pas mus jos niekad nieko negaudavo ir niekad nebuvo problemų, čia pirmi metai tokie ziaurus...
  8. Iki uztrukimo gavo miltus, o po negavo nieko, visad mineralines druskos turi (tos raudonos) .. . Bet pas mus jos niekad nieko negaudavo ir niekad nebuvo problemų, čia pirmi metai tokie ziaurus...
  9. Jau ganom, ganykloj naturali žolė, motiejukas, sunazole, migle, pienių yra, kokie 8 metai kai neatseta, yra visko.. . Dar i serykla kartais sauso šieno atvežu. . uztraukinta jau beveik tris sav buvo.
  10. Bandos dydis 20 melziamu. Siandieb ivyko dar vienas abortas jau 5 siais metais... Karves seklina seklintojas, skirtingais buliais.. .
  11. Ir del pariezu ir nenusivalymu pasarai, o del apsigimimu? Gime deformuoti, be akiu, ausu ir uodegos, be sonkauliu, kazkoks datinys primenantis verseli. Ir taip du kartus. .
  12. Is priedu tai su miltais gauna tik kreidos ir truputi sodos..
  13. Tai sakot čia dėl pašarų? As irgi norėčiau uztraukintas tik sienu šerti, bet tevai senoviski, sako, reik skaniau paduot, tai ir duoda kaip melziamom... Na bet seniau tokiu problemų visai nebūdavo, o dabar nei viena karvė neapsiversiavo be daktaro, tai pariezas, tai nenusivale, tai dar kazkas, o dabar dar tie apsigimimai...jau nebežinau ką daryti
  14. Na taip, taip visas šeriam...
  15. Sveiki, kas gali būti negerai, karves sunkiai versiuojasi, nenusivalo pacios, per 2 mėnesius turim 2 baisius apsigimimus, verseliai gimsta, negyvi, susisuke, deformuoti, nesuprantam. Pasarai lyg ir kokybiski, kukuruzas, miltai, liucerna, dobilai, naturaliu pievu sienas sienainis. Kraujomaisos irgi lyg ir nera.. .
  16. Sveiki, Ar jūs plaunate mėšlo kratytuvus po darbo? Realiai, jei gerai išvalyt ir išplaut, tai vos ne visą dieną užtrunka, o neplaut vėl negerai, rūdija, pūva, taigi, kaip kolegos darote, plaunate ar ne?
  17. Jaunuolis20

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Kiek paimt iš kaimyno už 4h kukuruzo smulkinimą su vienvagiu smulkintuvu? Mano smulkintuvas ir mano traktorius kuris smulkins, o visa kita jo.
  18. Sveiki, per durną galvą prisidirbau, mtz82 prietaisų skydelio parametrus nureguliavau. . dabar mirksi nuotraukoje apvestos lempelės, nerodo greičio, motovalandų, bei darbinio veleno apsukų, gal kas nors galite padėti ir pasakyti, kokie turi būti ten skaičiai parametruose? Dėkoju
  19. Jaunuolis20

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Daugoka atrodo. . Na bet jei tokios kainos, tai tiek imsiu ir aš
  20. Jaunuolis20

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Sveiki Kokios purškimo kainos už h, su užsakovo chemija?
  21. Nežinau, mes eilę metų darpm avižų ir peliškos mišinio rulonus ir nėra jokių bėdų. Tiesa pjauname kai peliuška nužydi, tai nei žirnio nėra nei aviža dar nesunokus, tai gal pelių ir nepritraukia. ir kraudami juos maišome su žoliniais rulonais, kad paskui šeriant gautūsi skirtingi, ne vien žolė ar ne vien peliuška imant iš eilės.
  22. Sveiki, Norėjau paklausti, gal kas iš jūsų jau esate bandę tokį variantą, http://manoukis.lt/naujienos/ukis/15728 ... primilzius ? Pasėti kukurūzus ir po kurio laiko kai kukurūzai pagauna augimo pagreitį sėti sojas? Aš labai noriu tai išbandyti, bet nesiryžtu. Kukurūzas turi daug krakmolo, angliavandelių, soja baltyminis pašaras, manau tokia kombinacija būtų tikrai labai gera. Tik kaip silosas stovi ar negenda, ar gerai susifermentuoja? ir ar ėda jį karvutės? Internete labai mažai info. gal kas esate bandę? Gal ponas pienmėgys pakomentuos?
  23. Na jau, 20 -ties, ir jau apie vienatve sneki? Kad man senokai jau ne 20 o koks skirtumas kiek metu, kai nuolat vienas buni. .
  24. Jaunuolis20

    Anekdotai...

    http://www.15min.lt/mokslasit/straipsni ... 1829?cf=df tikriaisua šis straipsnis labiausiai tinka šiai temai. .
  25. Joa, vienatve visose amziaus kategorijose baisus dalykas. .
×
×
  • Create New...