dobras Paskelbta Birželio 14, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 14, 2012 o kam reikia, pesimo aparato (kubilo) padarysiu be problem, pirma uzsavikaina atiduosiu tik, kad butu norinciu pirkt.. su rimtais pasiulimais PM Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Birželio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 19, 2012 Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Birželio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 19, 2012 naudoju tokia pesimo masina, niekas nesinarsto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Birželio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 19, 2012 naudoju tokia pesimo masina, niekas nesinarsto Gal galetum parasyti kokiom apsukom turetu suktis bugnas jeigu jo skesmuo apie 40cm(grubiai 400/min,ar1000/min.),bandysiu daryt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ruta Kabasinskiene Paskelbta Birželio 22, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 22, 2012 pesant aparatu vandens temperatura turi buti 68 70 laipsniu ir laikyti 30 sekundziu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arcturus Paskelbta Birželio 23, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2012 negi sudetinga nusipirkt tu pesimo pirstu cia LT arba pigiau per ebay.com atsisiust, paimt koki plasmasini kubiliuka, isgreziot skyles, sukist tuos pirstus ir padaryt kad dugnas kubilo atskirai suktusi ant bet kokio variklio, kad ir ant variklio is senos skalbenkes ar pan. "Vargas" sukonstruot si aparata butu panasus kaip nupest 10 vistu su tuo jusu graztu. Zinoma, del keliu vistu gerai ir tas graztas, kaip kad gerai ir jas rankom pest be jokiu investiciju i iranga. Pritariu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomux1 Paskelbta Liepos 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 13, 2012 jau yr pesimo irengimu ir pas mus LT Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MilkR Paskelbta Liepos 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 13, 2012 jau yr pesimo irengimu ir pas mus LT Na na placiau galejai papasakoti apie tai,kur jie yra kokia kaina ir t.t. ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Liepos 14, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 14, 2012 Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant. Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 jau yr pesimo irengimu ir pas mus LT Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SP Paskelbta Liepos 17, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 17, 2012 Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant. Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg. Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai Garantuoju, kad problema ne pirštuose Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ruta Kabasinskiene Paskelbta Liepos 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 19, 2012 problema gali buti jeigu prisikertat daug vistu ir jos ilgiau pabuna tada tokie dalykai darosi blogai pesasi. .. kaulai luzineja oda nusiplesia. jeigu temp. iki 70laipsniu ne daugaiu tai nusipesa pas mus per 15 20 sek,ir lieka vos kelios plunksnos.nuplikius mes nupjauname kojas, ir rankiniu budu nupesam ilgasias sparnu plunksnas nes kemsasi plunsnu isbegimo su vandeniu anga ko pasekoja leteja apsukos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Liepos 20, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 20, 2012 Po kiek šiemet pardavinėjat broilerių skerdenas? Mūsiškiai auga greit, jau netrukus skerst reikės...ir pešt rankiniu būdu... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Liepos 22, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 22, 2012 Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai Garantuoju, kad problema ne pirštuose Su pesimu issprendziau visas problemas,apatinius pirstus paleidau zemyn,ir temper.turi buti apie 60laips.,jei 70 plese jau krutines oda. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
enixas Paskelbta Lapkričio 5, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2012 pesimo masina be problemu pasidariau pats,dar tik nebandziau i mesiu foto...... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Lapkričio 8, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 8, 2012 pesimo masina be problemu pasidariau pats,dar tik nebandziau i mesiu foto...... tai lauksiu, kaimynėli tos nuotraukos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
enixas Paskelbta Lapkričio 8, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 8, 2012 jau foto imeciau!!!!!!!! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 9, 2012 jau foto imeciau!!!!!!!! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pirtinis Paskelbta Vasario 4, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2013 Aš inkubatorių ir pešimo aparatą iš kitaicų parsisiunčiau. Praeitam sezone nupešiau kažkur 700 broilerukų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
xxmindexx Paskelbta Kovo 13, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 13, 2013 http://www.inkubatoriai.lt/vistu_pesimas.html Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
daraciute Paskelbta Kovo 26, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 26, 2013 Aš inkubatorių ir pešimo aparatą iš kitaicų parsisiunčiau. Praeitam sezone nupešiau kažkur 700 broilerukų. Gal gali nuoroda imest is kur siunteisi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Kovo 29, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2013 Na nežinau...čia tam nufilmuotam vaizdely labai jau menkos vištos pešamos. Pešant sveriančias po 2,5 kg manau nekas gautųsi, išsinarintų turbūt sparnai, kauliukai išlįstų ties pažastim šitaip jas vartaliojant. Pirkau pirstus is SP ,man atrodo,kad tie pirstai perstambus,pesimas vieno broilerio vyksta 10sek.,jei ilgiau tai netik kaulai issinarina,bet ir oda nulupa,o apie sparnus,uodega ir nugara lieka pluksnu(aisku nedaug,temp.apie 70 laipsn.,apsukos apie 400-500/min.)Vistos apie 3.5kg. Patikėkit, čia dar mažo kalibro pirštai Garantuoju, kad problema ne pirštuose turiu vokiska pesimo masina. nupesa per 10s. nors raso, kad galima pesti po 3vnt, bet pesam po viena, nes po kelias pesant buna kauleliai neatlaiko, nes kartais burys pastringa.. beto reik pesti visiskai tusciais guziais, antraip krutines oda susipleso. ir dar buna, kad tenka vistik rankom pesti, nes greit auganciu vistu odele buna labai plona ir tik bijok prisiliesti, o apie masinini pesima net kalbos nebera.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Kovo 29, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2013 Iš tikrųjų broilerių pešimas tai vienas juokas lyginant su ančių... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Kovo 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2013 bet vistiek trunka 10-20 min, ziurint koks broileris. o su masina tik 10s. kai reik 20-30vnt nupesti, tai patikek, menkas malonumas rankom pesti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainavista Paskelbta Balandžio 1, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2013 Man tai vien kvapas vimdo. Norim įsigyti, bet nežinau kaip būtų su pešimu. Bandžiau prieš 3 metus pešti, bet tik pradėjau žiaugčioti ir baigėsi pešimas. Manau, kad su mašina būtų kitaip. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti