Jump to content

Recommended Posts

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

zalumos ir pas mane panasiai, tik maziau issikrumije truputi nes del sausros velokai pasisejo :) Kadangi kvietrugius auginu tik prastesnese zemese, tai intensyviai ju neauginu: priesselis grikiai, vienam lauke duota npk stipresniu 150 kg, pavasari bus 250 salietros per du kartus, purskimas herbicidais ir viskas jeigu nebus jokiu netiketumu :) 

Paskelbta

Labai retas atvejis kad "kvietineje" zemeje setume kvietrugi :) Isvis nuo ateinanciu metu planuoju atsisakyt kvietrugiu: geresneje zemeje bus kvieciai, o smelyje hibridiniai rugiai, jie smelyje rodo geresnius rezultatus nei kvietrugis :) Bet kuriuo atveju z. kvietrugio intensyvumas mazesnis nei kvieciu, salietros iki 250 ir nera purskimo fungicidais :) 

Paskelbta

Pas mane kvietrugiai jau su kokiais 8cm naujom baltom saknim..butu gerai trest jau azotu...bet kad ner saules..ir y dirva dar sunkiai kur galima ivaziuot..lapai pamele tokie reik saules jau labai..

Paskelbta

Jei tokioje pačioje žemėje auga kviečiai ir kvietrugiai, kvietrugius tręšiate kviečiams skirtomis normomis ar kažkiek mažinate (kiek)?

Visas tręšimas, purškimas identiškai yra daroma pas mane kviečių ir kvietrugių.

Paskelbta

Labai retas atvejis kad "kvietineje" zemeje setume kvietrugi :) Isvis nuo ateinanciu metu planuoju atsisakyt kvietrugiu: geresneje zemeje bus kvieciai, o smelyje hibridiniai rugiai, jie smelyje rodo geresnius rezultatus nei kvietrugis :) Bet kuriuo atveju z. kvietrugio intensyvumas mazesnis nei kvieciu, salietros iki 250 ir nera purskimo fungicidais :)

Sejam ir ta kvietrugi i kvietine zeme, geras priesselis buna zieminiui rapsui.

O technologija identiska kaipnir kvieciu, jai nori turet derliaus .

• po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 4 savaičių...
Paskelbta

Ar auginat kas vasarinius kvietrugius, gavau cia sekloms tokiem ,,nelikvidiniems,, laukams sakau pabandysiu,  dideliu technoligiju naudot nesinori bet ka patarsit duot kad rezultatas butu 3 t? ir ar realu ? zemes ne is derlingiausiu

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Aš auginu. Labai retas, kas augina mano krašte, o man labai patinka. Žemė pas mane prasta, tai su jais labai gerai gaunasi. Pasisėjau apie 60 ha šiemet. Sesioliktuko prieš sėja 200 kg ir salietros iki 200 kg. Kuldavau apie 4t/ha. Šiemet Sesioliktuko 200, sulfato 180 ir salietros 200, žiūrėsiu kas gausis.

• po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...