Jump to content

don 1500 galines padangos ant t 25 traktoriaus


algissl

Recommended Posts

SK-4 ir dono padangos beveik tokios pat tiek auksciu tiek plociu :eusa-whistle: as uzdejas SK-4 nes geresnis protektorius ir traktorius geriau lipa nei su dono galiniais ratais... Dedant dono galinius ratus kiek zinau kazkokie varziukai remiasi i padanga... reikia juos pakeisti su plonesnem galvutem ir viskas :eusa-whistle: dbr pilna vazinejanciu su doniniais ratais ukininku :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip nebera SK4 PADANGU tiesa berods dar 1-2 atsargines turiu :eusa-whistle: del to deda visi dono galines ir tikrai pasiteisina tiek miske tiek visur.... Ir viskas ten laiko jokiu bedu nera del didesniu ratu greitis didesnis maziau krato pravazumas geresnis.... patys naudojam virs 10 metu tas placiasias ir jokiu bedu :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ne visas as miskas slapias yra ir jo nedaug tera, bet yra nemazai malku ir egliu privirtusiu ir kaip tik tose slapiuose vietose. ten kur yra isvaziavimas is misko yra slapia. o gal parduotus tas sk 4 atsargines padangas ir kiek noretum?

Ju neparduodu viena paciam plysta reiks keisti laiku plius protektorius kaip naujas :eusa-whistle: Tiesa skelbiu.lt maciau pardavinejo tas padangas jei nerasi tai tada imk dono galines... Siaip galines naudojam po bulviu nukasimo iki bulviu sodinimo rudeni ziema ir dalis pavasari :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ciut ciut dono galines platesnes ir gal aukstesnes kazkada lyginau nepamenu.... bet esu ne viena dona mates su sk-4 padangom galinem :eusa-think: Tevas eme sk4 nes sukibimas geresnis o donines dazniausiai buna nudilusios :eusa-think: beja tais laikais donai i laukus vaziavo o dbr daug tenka matyti metalo lauzynuose taip kad padangu sociai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
Pravazumas daug geresnis. jei nedaug sniego buna tai su pupsiku stumdom sniega :eusa-whistle:

tai va persidariau SK 4 ratus žiemai gerai stumdžiau sniegą, pavasarį per šlapius laukus važiavau į mišką ir viena padanga nusprogo. Perdėjau siaura, tai ji pjaunasi kiaurai žemėn. Dabar ieškau SK 4 padangų gal turit kas 1 reikia, bet paimčiau ir dvi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...