Jump to content

Kazas50

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Kazas50

  • Gimtadienis 04/12/1961

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    eiliuoju, elektrotechnika, statyba, pradedu su technika dirbt žemę

Miestas

  • Miestas
    Utena

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Kazas50 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Ir pas manr nebeikė ale pastvarkiau ir viskas ok.
  2. Sveiki. Atsitiko taip, kad reguliuojant stabdžius, nukrito juostos įtempimo viršutinė veržeklė į "rankovės" dugną. Ar nebus taip, kad užzstrigs važinėjant?. Dugne radau tepalo. Juosta paveržiau ir pavažinėjau, pastabdžiau pasvilo truputį tepalas ant juostos. Gal prasivažinės?.
  3. wydas63 tu teisus, mano galva senio ne taip rusiškai suprato. Pasitikrinau - viskas pagal youtube gerai. Atsireguliavau, teko truputi pamažint.
  4. Sveiki. Youtube pažiurėjau kaip reguliuoja vožtuvus. Randa su VMT pirmą cilindrą ir atreguliuoja 0,3 mm tarpelį abiems vožtuvams. Tada suka 180 laips. (puse skriemulio apsukimo) vėl regulioja abu antrojo cilindro vožtuvus. Mano reguliuota pagal T 25 vadovėlius, knygas. Ten pirmą cilindrą atreguliuoji įsiurbimo vožtuvą - tada suki 180 laips. atreguliuoji pirmo cilindro išmetimą. Tada vėl 180 laips. suki ir reguliuoji antro cil. įsiurbimą, po to suki 180 laips. vel reguliuoji antro cilindro išmetimą. Kaip jūs reguliuojat.
  5. Laidais eik, man panašiai buvo, užvedimo knopkė negaudavo kažkur kontakto, pajudinu laidus ir suka starterį. .
  6. Bulvės jau žydi, bet maras, koloradas ir lietus primerkė. Nežinau kas užaugs.
  7. Kaip sekės su siurblio remontu. Pas mane gausiai saliara per viršų ejo. Neduoda apsukų, dabar reikia jau imtis remonto, gal nuo to dangtelio pradėt?
  8. Tai kokia ten detalė, gal yra kas išardęs variklį ir rasi.
  9. O kiek dabar Dobilas 3 kainuoja, jau tuoj reiks tai kaina viršunėj
  10. Klausimėlis. T 25 padirbo vežiau priekabą malkų. Pakaito iki 70 laips. Krenta spaudimas iki 1,5. Sumažėja trauka, tarsi cilindtas blogai dirbtų, ar purkštukas. Pavažiavus ant tos pačios gazo padėties pradeda lėkt, kaip ir vėl gerai. Gal kuro filtrai užsinešė? Meta ir dūmelį.
  11. Ar keičiate tarpines po tepalo filtru, popierinis filtras. Pas mane nerasta jokia tarpinė, po keitimo leido tepalą, dėjau iš kardono vistiek leidžia. Kokių keitimo variantų turite.
  12. Tai kad 2 rankenos naujesnio mano 1993 m. bėgių ir reverso,
  13. Buvau persidaręs iš SK 4. Pirkau T 25 vidinius rato diskus, pjaustėm, vargom , bet padarėm. Pavažinėjau gal 2 mėn. Miške pavasarį šlapiam užsikroviau priekabikę malkų ir važiavau namo. Pamiškėj pabuksavau, kad ir plačiom padangom ir viena sprogo. Vežiau siaurą ir taip namo su skirtingom parlėkiau. Vaizdelis nia koks. :). Po to dar radau, kad centras negerai gavosi virinant ,musimas buvo. NEPATARIU KARTOTI KLAIDŲ. Dabar vaikai atvare FORDSON DEXTA. Plačios padangos, pagastrolinsiu.
  14. Sveiki. Gal yra kam buvę, kad atsilaisvino galinė pavarą (rankovė) išsiplakė varštų vietos ir sunkiai eina prisisukt. Greit atsipalaiduoja. Pakamavau pupsi su 1,6 freza, 2 korpusu plugais iš Norges. Ar vienam įmanoma išsiardyt ir su tekintojo padarytom 12-14 mm špilkom susisukt.
×
×
  • Create New...