gedmins Paskelbta Liepos 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 20, 2010 Sveiki, Kartais reikia atnaujinti bandą ar norisi naują kokią veislę įsiveisti pabandyti, o visiškai neaišku iš kur ir kas ką augina Veislinių triušynų Lietuvoje tikrai nedaug ir iš jų veislių pasirinkimas tikrai nėra didelis Pamaniau, kad šaunu būtų tureti atskita temą, kur prisistatytume ir surašytume kokias veisles laikom, iš kur esam Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedmins Paskelbta Liepos 20, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 20, 2010 Sveiki, Esu Jonas , šiuo metu gyvenu prie Vilniaus, bet metų bėgyje ketinu gryžti į Tauragę Šiuo metu laikau Kalifornus ir zelandus (baltus) mano e-mail : [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestutiss Paskelbta Liepos 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 20, 2010 Auginu prancuzu avinus, avinu misrunus ir kalifornus. Noretusi isigyti ka nors tokio egzotisko, ne del pinigu, o idomumui, tai si tema kaip tik man Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pirtinis Paskelbta Liepos 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 21, 2010 Sveiki.Pas mane zelandai(balti),kalifornai,flandrai, japonai ir mišrūnai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestutiss Paskelbta Liepos 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 21, 2010 Sveiki.Pas mane zelandai(balti),kalifornai,flandrai, japonai ir mišrūnai . As jau kuris laikas ieskau info is japonu augiontoju - kokie ispudziai - koks svoris, kaip auga, vislumas ir pan. Buciau labai dekingas. Ir gal pavasari butu imanoma isigyti pabandymui? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Liepos 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 21, 2010 nerijus kauno raj randuos weisiu prancuzu avinu,kalifornus,zelandus,vienos melynuosius ir didziuosius sidabrinius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomeliss Paskelbta Liepos 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 21, 2010 Kauno raj. Eksperimentuoju su Hyla hibridais. Kolkas rezultatais esu patenkintas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas212 Paskelbta Liepos 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 25, 2010 sveiki.auginu belgu milzinus pilkuosiu ir baltuosius belgu milzinus. kaunas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marius55 Paskelbta Liepos 26, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 26, 2010 sveiki; auginu zelandu -kalifornu, avinu - flandru misrunus bei avinus ,o prancuzu ar darkokius nezinu , vienu zodziu , eksperimentuoju, man tai hobis o toliau bus matyt kretinga Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
irena Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Sveiki. Auginu grynaveislius vokietijos demetuosius milzinus ,didziuosius sviesiai sidabrinius ,burgundus,kalifornus,zelandus. http://img25.imageshack.us/img25/6554/sdc12312r.jpg http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 56&theater http://s43.radikal.ru/i101/1102/ce/f8c27622b532.jpg Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukietis Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 sveiki,marijampoles raj, auginu belgu milzinus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 as tai nezinau kokius auginu bet auginu tokius. Zarasu raj. Patinas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
triušinukas Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Sveiki, auginu pagrinde avinus, turiu vieną zelandą, kol kas man tai tik hobi, nes gyvenu mieste, Pasvalyje gal kas nors aplinkui irgi laiko triušių? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
monte Paskelbta Spalio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2010 auginu vienos melynuosius ir kalifornijos vesles triusius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vitalius Paskelbta Spalio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 24, 2010 laikau reksus, zelendus(baltus), kalifornus, japonus. marijampole mano hobis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bitmen Paskelbta Spalio 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 25, 2010 sveiki, esu is alytaus. augintu zelandus kalifornus avinus ir dar visokius hibridus turiu visokio amziaus parduot triusiuku. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
KarolisNorvilas Paskelbta Spalio 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 25, 2010 As laikau siuos,gal kas noretu pirkt baltuosius? Mazyliai: Kiti: Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
brukne Paskelbta Spalio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 27, 2010 pradėjom nuo zelandų-kadangi tuo metu LT nebuvo su dokumenatis patelių, teko vežtis iš Lenkijos. Tikslas su laiku, jei seksis, užergisruoti bandą. Pirmas prieaugis dar turim vokiečių aviganių veislyną -užsiimu vokiečiais daugiau kaip 20 metų, todėl iš principo veisimas nėra naujas dalykas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
inge Paskelbta Spalio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 28, 2010 pradejau nuo sinsiliniu ,paskui sukergiau su prancuzu avinu ,paskui su drugeliu ,tai dabar turbut misrunai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurkis Paskelbta Spalio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 30, 2010 Aš iš Labanoro, auginu kalifornus ir zelandus, turiu keletą mišrūnių, planuoju dar pešamų įsigyti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ekopasarai Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Turim DRUGELIU IR N.ZELANDIJOS BALTUJU, mes esame tik pradedantys. Randames Pasvalys-Panevezys Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
timeshuttle Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Turim DRUGELIU IR N.ZELANDIJOS BALTUJU, mes esame tik pradedantys.Randames Pasvalys-Panevezys tai kam auginat? sau veislei mesai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrriusas Paskelbta Lapkričio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 17, 2010 Mano misrunai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
idalijus Paskelbta Lapkričio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 17, 2010 na ir as tik pradejau triusininkyste , sendien nusipirkau 3 pateles ir patinuka , balti juodnosiai broileriniai , zadu dar ryt dvi pateles pirkti , is tu zmoniu kur pirkau tai maciau sidabrinius ,sako tokiu tik keli is vados buna , paziuresiu ka man atves kokios spalvos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Lapkričio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 17, 2010 na ir as tik pradejau triusininkyste , sendien nusipirkau 3 pateles ir patinuka , balti juodnosiai broileriniai , zadu dar ryt dvi pateles pirkti , is tu zmoniu kur pirkau tai maciau sidabrinius ,sako tokiu tik keli is vados buna , paziuresiu ka man atves kokios spalvos blogai sako tau vienos didieji sidabriniai gimsta juodi o paskui augant nusidabreja kailis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti