Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki. Iskilo man tokia beda.Traktoriui t25 meta pagreitintoja. kai ijungi pagreitintoja ir pvz 6 begi , nuspaudus gaza iki galo tada pagreitintojo nemeta , taciau vaziuojant jauciasi kaip nori mesti, o kaip atleidziu gaza pavazu deze (surara) ir ismeta pagreitintoja. Kas galetu buti . esu dar zalias ant tokiu dalyku

Paskelbta
Sveiki. Iskilo man tokia beda.Traktoriui t25 meta pagreitintoja. kai ijungi pagreitintoja ir pvz 6 begi , nuspaudus gaza iki galo tada pagreitintojo nemeta , taciau vaziuojant jauciasi kaip nori mesti, o kaip atleidziu gaza pavazu deze (surara) ir ismeta pagreitintoja. Kas galetu buti . esu dar zalias ant tokiu dalyku

Jam turi but fiksatorius, sankabos neišmynęs bėgio neišjunksi/neįjunksi. gali būti kad tas nefiksuoja. Čia tik spėlioju.

Paskelbta

Na man su sankaba bedos nera. jei sankabos fiksatorius streikuotu , tada lygiai tokios pat bedos butu ir su paletintoju , taciau to nera. Paletintoja yra neuzmusamas , nemeta begiu kai ir sunkiai dirba. o pagreitintojas labai jau streikuoja

Paskelbta
Issiardyk ir pasikeisk sudilusi dantrati arba saiba kokia ismesk.

Sakai pavaru dezeje perdaug saibu, gal ir tavo tiesa . Pries tai buvau isardes pavaru deze , tvarkiau 6 begi(neisijungdavo , ir mesdavo). O po tu taisimu 6 atsirado , bet pagreitintojas streikuoja

Paskelbta
Sakai pavaru dezeje perdaug saibu, gal ir tavo tiesa . Pries tai buvau isardes pavaru deze , tvarkiau 6 begi(neisijungdavo , ir mesdavo). O po tu taisimu 6 atsirado , bet pagreitintojas streikuoja

Jei buvai išardęs tai matei kaip dantračiai atrodo. Gal šaibą kokią ne taip uždėjai...

Paskelbta

negalima. Isijungi begi, pariedi biski ir vel bandai pagreitintoja ar paletintoja ir isoksta tada. paprasciausia kai jungi dantracio dantys vienas i kita isispiria ir nesijungia, cia turbut del to kad ten didieji dantraciai. greiciu deze gi nesinchronizuota, kaip dviracio torpeda :D

Paskelbta
negalima. Isijungi begi, pariedi biski ir vel bandai pagreitintoja ar paletintoja ir isoksta tada. paprasciausia kai jungi dantracio dantys vienas i kita isispiria ir nesijungia, cia turbut del to kad ten didieji dantraciai. greiciu deze gi nesinchronizuota, kaip dviracio torpeda :D[/quote

kui už patarimus dabar zinosiu :eusa-doh:

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Sveiki. Rašau, nes noriu sužinoti T25A bėgių schemą, gal kas nors galėtų su paintu nupiešti kur koks bėgis yra ar taip su ranka nupaišyti ir foto įmesti. Būčiau labai dėkingas.

II | I

3-4 | palėtintas į priekį

5-6 | 1-2

Paskelbta
Sveiki. Rašau, nes noriu sužinoti T25A bėgių schemą, gal kas nors galėtų su paintu nupiešti kur koks bėgis yra ar taip su ranka nupaišyti ir foto įmesti. Būčiau labai dėkingas.

II | I

3-4 | palėtintas į priekį

5-6 | 1-2

O kaip čia su tuo paletintu i prieki? Prie 3-4?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...