Samagoncik Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2010 Sveiki. Iskilo man tokia beda.Traktoriui t25 meta pagreitintoja. kai ijungi pagreitintoja ir pvz 6 begi , nuspaudus gaza iki galo tada pagreitintojo nemeta , taciau vaziuojant jauciasi kaip nori mesti, o kaip atleidziu gaza pavazu deze (surara) ir ismeta pagreitintoja. Kas galetu buti . esu dar zalias ant tokiu dalyku Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2010 Sveiki. Iskilo man tokia beda.Traktoriui t25 meta pagreitintoja. kai ijungi pagreitintoja ir pvz 6 begi , nuspaudus gaza iki galo tada pagreitintojo nemeta , taciau vaziuojant jauciasi kaip nori mesti, o kaip atleidziu gaza pavazu deze (surara) ir ismeta pagreitintoja. Kas galetu buti . esu dar zalias ant tokiu dalyku Jam turi but fiksatorius, sankabos neišmynęs bėgio neišjunksi/neįjunksi. gali būti kad tas nefiksuoja. Čia tik spėlioju. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Samagoncik Paskelbta Birželio 14, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 14, 2010 Na man su sankaba bedos nera. jei sankabos fiksatorius streikuotu , tada lygiai tokios pat bedos butu ir su paletintoju , taciau to nera. Paletintoja yra neuzmusamas , nemeta begiu kai ir sunkiai dirba. o pagreitintojas labai jau streikuoja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Samagoncik Paskelbta Birželio 15, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 15, 2010 ar niekas neturit ko patart Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 15, 2010 Issiardyk ir pasikeisk sudilusi dantrati arba saiba kokia ismesk. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Samagoncik Paskelbta Birželio 16, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 16, 2010 Issiardyk ir pasikeisk sudilusi dantrati arba saiba kokia ismesk. Sakai pavaru dezeje perdaug saibu, gal ir tavo tiesa . Pries tai buvau isardes pavaru deze , tvarkiau 6 begi(neisijungdavo , ir mesdavo). O po tu taisimu 6 atsirado , bet pagreitintojas streikuoja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas85 Paskelbta Birželio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 16, 2010 Atsuk dangti ir ziurek kas ten yra, daug cia ka speliot galima, bet man atrodo vistiek atsukinet reiks. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miškinis Paskelbta Birželio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 16, 2010 Sakai pavaru dezeje perdaug saibu, gal ir tavo tiesa . Pries tai buvau isardes pavaru deze , tvarkiau 6 begi(neisijungdavo , ir mesdavo). O po tu taisimu 6 atsirado , bet pagreitintojas streikuoja Jei buvai išardęs tai matei kaip dantračiai atrodo. Gal šaibą kokią ne taip uždėjai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Birželio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 17, 2010 arba fiksatorius pasiziurek. gal nudiles ar dar kas...del ju irgi meta.jis nedaeina i savo lizdeli ir lieka pavara pusiau fiksuota.davus apkrovos-ismeta. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Samagoncik Paskelbta Birželio 17, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 17, 2010 dekui uz informacija. turesiu ka veik , kai bus nekokie orai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
naujokas 1 Paskelbta Birželio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 18, 2010 klausimas prie to paties, gal kas buvot susidure pas mane kartais buna sunkiai jungesi išlietintojas ir pagreitintojas ar galima pareguliot? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas85 Paskelbta Birželio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 18, 2010 negalima. Isijungi begi, pariedi biski ir vel bandai pagreitintoja ar paletintoja ir isoksta tada. paprasciausia kai jungi dantracio dantys vienas i kita isispiria ir nesijungia, cia turbut del to kad ten didieji dantraciai. greiciu deze gi nesinchronizuota, kaip dviracio torpeda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
naujokas 1 Paskelbta Birželio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 18, 2010 negalima. Isijungi begi, pariedi biski ir vel bandai pagreitintoja ar paletintoja ir isoksta tada. paprasciausia kai jungi dantracio dantys vienas i kita isispiria ir nesijungia, cia turbut del to kad ten didieji dantraciai. greiciu deze gi nesinchronizuota, kaip dviracio torpeda [/quotekui už patarimus dabar zinosiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RockRider15 Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 Sveiki. Rašau, nes noriu sužinoti T25A bėgių schemą, gal kas nors galėtų su paintu nupiešti kur koks bėgis yra ar taip su ranka nupaišyti ir foto įmesti. Būčiau labai dėkingas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 Sveiki. Rašau, nes noriu sužinoti T25A bėgių schemą, gal kas nors galėtų su paintu nupiešti kur koks bėgis yra ar taip su ranka nupaišyti ir foto įmesti. Būčiau labai dėkingas. II | I 3-4 | palėtintas į priekį 5-6 | 1-2 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RockRider15 Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 Sveiki. Rašau, nes noriu sužinoti T25A bėgių schemą, gal kas nors galėtų su paintu nupiešti kur koks bėgis yra ar taip su ranka nupaišyti ir foto įmesti. Būčiau labai dėkingas. II | I 3-4 | palėtintas į priekį 5-6 | 1-2 O kaip čia su tuo paletintu i prieki? Prie 3-4? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 13, 2010 O kaip čia su tuo paletintu i prieki? Prie 3-4? Labai lėtas bėgis, su 3-4 nieko bendra, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RockRider15 Paskelbta Rugsėjo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 14, 2010 O kaip čia su tuo paletintu i prieki? Prie 3-4? Labai lėtas bėgis, su 3-4 nieko bendra, Aišku. Labai ačiū už info. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti