Jump to content

Samagoncik

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Samagoncik pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. išsprendziau savo problema keliama . Pasirodo siurblys jau dasibaigęs buvo , nors pernais keistas, napajėgė sudaryti tinkamo slėgio . išėmęs siurblį , o velenėli lengvai su ranka pasukau
  2. Hidrocilindro mandžetai naujai pakeisti pavasari . Belieka kad paskirstytojui kaput
  3. Pas mane kai pakeli , leidžiantis traška , beto pas mane aplamai ir neapkrautas nelaiko hidraula , bet žinau kame bėda , todėl neimu i galva. Pas mane siurblys yra ns 10.
  4. na anksciau baltus rulonnus keldavau , tai tu kuriu nepakeldavo statydavo prieki , o daba nepakelia ir viskas
  5. tepalo yra . O del rulonu sunkumo , galimas variantas . Savus rulonus pakeliu su truputėliu gazo . O vat kaimynes kuri su rasa susiruliavo , nekelia ir viskas . Nuo žemės kokius 5 cm pakelia ir scvio . Pernai keiciau siurbli nauju , nors bereikalo , nes ir senasis geras buvo . Jei butu sunkus rulonai , tai greiciau prieki keltu . Rulonu krovimo smaigalio ilgis yra 2.70m mazdaug.
  6. Sveiki. iškilo man problema su t-25 hidraulika. Sunkiai kelia pricepa , reikia duoti pilnai apsuku kad pakeltu . prasidėjo rulonu vezimas , o neina pakelti rulonu paprastu , pakelia iki puses su pilnu gazu ir daugiau nestavoja . Skubiai reikia pagalvos .
  7. Sveiki. Nenoriu kurti naujos temos, tad rasysu cia. Mano pupsui(t-25) manau yra pridege kompresiniai ziedai, gal zinot kaip juos neardant variklio atgaivinti. Gal yra kokiu skysciu tam skirtu.
  8. Nu nejaugi niekas nera su sia nesamone susidure
  9. prie to paties . Man atrodo veikia manoji pakaitinimo zvake. bet kaip ja reikia ijungti ir isjungti . Ji isijungia tada kai nereikia , o kai reikia ji neisijungia. Ir dar viena beda. Kai isijungia pakaitinimo zvake , uzsidega lempute , po kokiu 40sec. pradeda rugti dumai . Ruksta is po ciferblato arba uzvedimo spyneles. Aciu ur atsakymus
  10. Dekoju uz pasiulimus tvarkimo. Reiks pradet tvarkyt.
  11. Na pas mane slegis gera . Kuriasi puikiai. Dirba kaip zveris , kuro trukumo nesijaucia, taciau rasoja siurblio virsus, ilgiau padirbus siurblys jau buna apibeges saliarka
  12. Na nesinori moket pinigu ten kur pats gali sutvarkyt. Taciau yra beda, kad dar neteko susidurti su kokiom bedom siurblio.
  13. Blemba . Bet kam esme yra leidzia tada kai paduodi apsuku daugiau kaip puse. o jei nenaudoji gazo , tai siurblys adrodo kaip naujas.
  14. Na kuro kompa buvau jau pakeites seniau . Ziema buvo uzsilenkusi . Na reiks tada bandyt , žiūret kame šaknys yra.
  15. Tai nori pasakyt , kad problema yra tepaluose
×
×
  • Create New...