Jump to content

vartomas plugas


alkapone

Recommended Posts

sveiki, nusipirkau vartoma 3k kverneland pluga, 3kartos,plugas apynaujis, kvadratinis remas.kaip db su reguliavimu arimo?. traukiu atstuma iki galinio rato vienodus padariau, db isilgine trauke beveik visa reikia isilginti, nes reikejo slaunis pailgint, o plugo cilindras remesi i traktoriaus galine pakaba kai keli pluga(cia 952,3) kaip jus darot su tokias traktoriais gal ilgesne traukia perkat?dar kaip turi but slaunys ant kuriu uzkabytas plugas ar lygiai abieju aukstis? dar yra vartymo dezute kur is abieju pusiu isukti yra du varztai ka jie reguluoja gal vertimo greiti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Slaunys turi but abi vienodo ilgio, o plugo pasvirimas reguliuojasi atraminiais varztais ant pacio plugo.

Tik dabar nesupratau ka ten tau isilgint tiek reikejo. Seip norint atitolint pati pluga nuo traktoriaus tai daugumoje modeliu persistato plugo skersine trauke i kita vieta ir neturetu niekur remtis, nes traukes jau buna paskaiciuotos tam tikro ilgio kad jokie padargai nekliutu. Na nebent dar ten nenuemes priekabos kabliu bandai kazka suderint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ju pas tave nera, nes tai yra kverneladas, kuri laika ejo kvernelando plugai su vienu varztu ant pervertimo cilindro,arba be jo bet reguliuojasi cilindro stoko ilgumas,su kuriuo reguliuoji plugo posvyrio kampa zemes atzvilgiu.Kadangi ta konctrukcija turi minusa(turi but ideialiai viskas simetriska) tai kiti gamintojai daro plugus su dviem varztais, kvernelandas dabar irgi taip pat.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...