Petras V. Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 Turbut visi esam kazkurio tai banko klientai, ar keletos banku klientas Idomu butu suzinot forumieciu nuomone apie banku darba, kokiam banke tvarkosi popierius, ar patenkinti aptarnavimu, ar paaiskina visus kelius kaip kad reklamose rodo ir pan As asmeniskai bendrauju su SEB banku, tai esu 100proc patenkintas ju darbu, na, bent jau telsiu skyriaus darbu Reikejo paskolos, tai nereikejo ne pirsto prikist, patys uz mane visur suskambindavo,tiek ZUPGF, tiek LZUKT, tiek NMA ir pan. Idomu kaip pas kitus nuomones apie bankus, isrinktume ukininku banka Nr.1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 kazkodėl atrodo kad si tema greit nugrimz uzmarstin.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantas Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 Visa seima naudojasi swedbank. Sesuo ten dirba, gal del to. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 Swed naudojuos del ipratimo, visas imokas darau ir t.t. o del paskolu tai SEB gan padoriai dirba Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
storas Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 swed ir snoras.man tai abu geri,pakolkas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 As tai Ulster Bank paslaugomis naudojuos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Birželio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2010 visi pinigu srautai eina per kredito unija, paskolos tai dnb Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Birželio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2010 viskas per swedbank, elektronine bankininkyste ir panasiai o paskolu nereikia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Birželio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2010 As irgi naudojuos swedbank pagrindinis ir man asmeniskai labiau patinkantis bankas ir ju el.sistema. O siaip turiu saskaitas ir snore (lizingai ir t,.t,.), Dnb kelias paskolas, bet kaip minejau man swedbank el.bankininkystes sistema Nr1. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Birželio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2010 kaip ir dauguma as naudojuosi swedbank.lt paslaugomis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liudmilas Paskelbta Birželio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2010 Kadangi esu finansininkas-ūkininkas , tai tenka dirbti su daugelio bankų internetinėm bankininkystėm, ir drąsiai galiu teigti, kad kol kas Swedbanko dar nė vienas bankas neperspjovė. O kas liečia paskolas ar kitas paslaugas, tai daugiau priklauso ne nuo banko, o nuo aptarnaujančio vadybininko. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Birželio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2010 www.puku.lt .. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Betygala Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 11, 2010 O man el bankininkyste Nord'o geresne. As ten randu daugiau paslaugu ir viska eina sutvarkyti namie. O sweddbankis - biski kas neeilinio ir lek pas juos, o nulekus bobuciu devynios galybes. Taip ir sugadina nuotaika. Siaip tai pereinu i Kredito unija. Bent jau pinigu uz pavedimus e bankininkysteje neima. Tai per metus pora simtuku sutaupysiu:) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tankystas Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 11, 2010 jo, su tais mokesciais uz pavedima tai visai pagedo paskutiniu metu ir swedas. Ish SEB butent del to ir isejau faktiskai, kad lupa mokescius nerealius ir kituose bankuose nesutinkamus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti