Jump to content

Tankystas

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Tankystas paskelbtas turinys

  1. Esu, užsikuria (su normalia dėže)
  2. apie skirstytuvą priekabos išvertimui - nenorint, kad traktoriuko hirdolas maišytūsi su bbž kokio senumo savo ar kaimyno priekabos cilindro turiniu, galimas toks variantas: Pagamintas iš hidrolo rezervuaro, T-25 skirstytuvo ir hidraulikos komponentų. Veikia nuo darbinio veleno. Verčiama rankenėle, esančia ant paties įtaiso.
  3. Kokį balastą? Čia tikriausiai vienas tautinių rusiškos technikos remonto metodų? Ką kolegos apie RĖLES negirdėję? Aš savo gaidžiui buvau padaręs normalią pakaitinimo sistemą su rėle - rėlę jungia jungiklis skydelyje, rėlė paleidžia srovę, žvakė kaista. Girdisi kaip rėlė klaksi, lemputės nafik reikia tada.
  4. lytagroj, cekiskos ar ten kazkokios tokios, kaina panasi kaip T25 (galinės 400+, priekinės pigiau). Pagrindinis skirtumas - kitokios formos protektorius, orginalas lyg ir mažiau draskė veją posūkiuose. Pločio tai gali didint drąsiai, va aukščiui (bent pas mane) tai nėra vietos sparnų neišpjausčius arba 20 cm. rastavkių nepastačius.
  5. Skrebe kaip eksplotuoji (į foto pažiūrėjus) taip ir laiko
  6. Nepirk is Litechnijos, pirk is tu prie Kretingos. Su visais atvezimais zymiai pigiau gausis.
  7. Bet tai kai skrebe varo Reikes man saviski irgi apverst ir nufotkint
  8. Tankystas

    Draudimas

    Aukso žodžiai...
  9. jo jo, priklauso. Tam T-25 starterius, siurblius, purkštukus NAUJUS pirkau, atseit išmanantys meistrai dėjo ir vistiek nevažiavo tas triperis rusiškas. Kokios dar jam priežiūros reikia? Užklot kaldra ir apkamšyt prieš miegą?
  10. Kalbu iš savo patirties. T-25 nuo nusipirkimo nebuvo nei metų kad štuką litų sukišt į jį nereikėtų. Starteriai, siurblys, purkstukai, variklio remontai (pats nemoku remontuot), tepalai aišku bėga per visus galus kaip pas visą rusišką techniką ir tt ir pan. Ir pikčiausia kad nesvarbu kiek į jį kišta, nesvarbu kad pusė dalių naujos nupirktos buvo jis vistiek vos kurdavosi, jėgos visiškai nelikę pas jį, vienas tiltas (realiai japonas mano dabartinis su 4wd daugiau pavelka), atbuliniu lėčiausias bėgis neveikia kaip ir pas visus rusus ir tt. Žodžiu pinigų sukišta dhuja - tolko nihuja. Tuo tarpu japaškei per metus kuriuos jį turiu NIEKO nereikėjo remontuot (tfu tfu tfu). Pas mane 20Ag, 4wd, su kabina. Pasidarau VISKĄ ką su T-25 darydavau, + sode medžių nebeaplaužau veją pjaudamas, visur telpu į mažiausią tarpą su juo, tempia daugiau ir geriau negu T-25, ekonomija nepalyginama. Su freza kelis kartus perėjęs per prieš tai buvusią pievą bandysiu sėti javus ten. hektarą su trupučiu išdirbau laisvu laiku. Kam to arimo reikia, jei ir taip puikiai žemę įdirba?
  11. rusiška technika aplamai tinkama tik tiems rimties vyrams prie ūkės, kurie ant kiemo variklį su puse raktų komplekto perrenka Aš geriau sumokėjęs daugiau už japoną juo dirbsiu metais be problemų, negu su rusu savaitę dirbsiu, o savaitę gulėsiu po juo remontuodamas.
  12. Tankystas

    GPS naudojimas

    Yra specialūs prietaisai, bet galima ir su kai kuriomis navigacijomis. Skiriasi (žymiai) tik matavimo tikslumas...
  13. Tankystas

    Darbdavys-darbininkas

    Stebūklą pasakei, popierinė vadybos teorija
  14. Medžiotojai neatlygina, nes vilkus medžioti jiems dabar draudžiama, o šernus - galima, dėl to ir atlygina (manau). Misla teisingai pastebėjo - įstatymuose įtvirtinta teisė ginti savo nuosavybę į nieką nesikreipiant. Tik šiuo atveju yra nemažai niuansų, nes ginamasi nuo žvėries, taigi veikti reikia būtinojo reikalingumo sąlygomis. Paprasčiausias variantas turint tinkamą ginklą - patykoti ir nušauti taip, kad niekas nematytų . Bet kad tai būtų teisėta kam nors pamačius ir pranešus, nušauti reikia savo valdoje (ne miške vaikščioti ir ieškoti), kai puolimas jau pradėtas (tada, kai jau puola gyvulius, pageidautina kad jau būtų įkandę, o ne kai dar tik eina link gyvulių) ir iškart apie tai pranešti. Dar galima nušauti bet kaip ir bet kur, bet pranešus sakyti, kad vilkas TAVE puolė ir tu gyneisi, bet tada reikia šaudyti iš ginklo, kurį turi teisę nešioti savigynai. Bet faktiškai Tomas teisus - kai mus nubaust tai visi tik ir laukia, tavo nuostoliai - tavo bėdos, o kai gini savo interesus kad tų nuostolių nebūtų - paskui dar turi įrodinėti, kad nesi dramblys, bo matai vilkas yra valstybės turtas, ir jo šaudyti negalima, o jam tai vos ne viskas galima.
  15. Soda pjaunu su prikabinama vejapjove 3 peilių, pievą šienauju su rotacine. Abi su japaske dirba puikiai. Krc, nusipirkit normalius padargus
  16. Tankystas

    Navigaciju žemelapiai

    Tau gerai. Aš per mėnesį po visą Lietuvą prasuku 2k+ km ir man ta navigacija pasitarnauja kiekvieną kartą važiuojant.
  17. Jei laukus po 10 arų matuoja - aišku, kad degė. Normalaus dydžio laukams puikiai tinka
  18. Tankystas

    Navigaciju žemelapiai

    TomTom naudojimui lietuvoje yra šūdas. Normalų LT žemėlapį turi garminai
  19. Tankystas

    Kitkiniai presai

    O jei hektare šieno tiek, kad kokia 40 kitkų išeina? Kas mokėt norės už plotą tada?
  20. Yra hidraulika, pardavinėja tie patys traktorių pardavėjai, turiu nusipirkęs bet nėr laiko dar uždėt.
  21. As tai pilu TIK Y TRAKTORY ir NIEKADA NETELPU NIEKUR, VISADA MAN PRITRŪKSTA IR KAI VARGŠAS TURIU IŠ PASKUTINIŲ PIRKT IŠ KOLONĖLĖS KUBILO AUKSINĘ saliarką po 5 Lt
  22. Kai offroadas Blokyruotę reikėjo jungt prieš vienai pusei įsikasant
×
×
  • Create New...