Jump to content

Dziovyklos kaina


jaun uk Remigijus

Recommended Posts

Atsitiko toks reikalas, kad reikia parduoti džiovykla, bet realiai neįsivaisduoju koks jos pavadinimas ir kiek ji galėtų būti verta. Gal kas matė kažką panašaus pardavinėjant ar bent nutuokia kiek toks daiktas galėtų kainuoti? Ar ją praktiškai dar galima kur nors panaudoti, gal jau ji tinkama tik į metalo laužą?

post-3181-14152176715_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

..nu blyn Remigijau , foto priminė mūsų raj. esančius grūdų priėmimo punktus...tai gi čia lenkiška džiovykla , pas mus yra 3 grūdų priėmimo punktai ir kiekvienam yra po 1-2 tokias , vienam direktoriui spec. paskambinau ir ...taigi priklausomai nuo stovio.(skystu kuru). "perekūpai" nori apie 100000,00Lt. su pristatymu ...na tiek

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Priklausomai nuo stovio.

Pigiausia dziovyklele (stacionaria is Lytagros) galima isigyti uz 75 000 lt + pvm (nasumai 9 t uzkrovimas, 100 tonu kvieciu per para)

Tavo atveju reikia paziuret kaip kas issilaike ir kokie bent preliminarus nasumai. Tada susizinot nauju kaina, padaugint jei normalus stovis is mazdaug 0.5 :) ir tiketis gero biznio :)

P.S.: Manau tai butu paprasciausias butu susizinot apytikre kaina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na va jau isgirdau kazka konkretaus su kainom.. :) belieka daryti isvadas ir meginti pardavineti.. :)

na biznio kazkokio is sio daikto pardavimo nesiekiu, tik po sios ziemos pastebejau, kad ilgapirsciai ir variklius nusukineje, kai kur laiptus nusipjauste..

tai nebematau tikslo laikyti, kol galu gale isvis nk neliks.. visas gautas uz ji lesas investuotos bus i sandelio esancio greta stogo rekonstrukcija.

na o man dar vienas klausimas iskilo, gal kas isivaisduoja kiek visa tai galetu sverti ir gal tiesiog reiktu i metala parduoti? :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...