Gytis924 Paskelbta Gegužės 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 17, 2010 sveiki.ziurineju traktorius apie 180ag ir gal patartumet kokį butu kainos atžvilgiu ir kokybe?.. cia pvz butu zetor, case, deutz fahr, ir kiti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantas Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 zetor 180ag nera. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadeushas Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pasikinkai kaip arklius du, taip ir du zetorius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Gegužės 18, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pasikinkai kaip arklius du, taip ir du zetorius as ir galvoju kad zetor ir pigus ir aptarnavimas geras ju bet kad lietuvos rinkoj jie gan velai pasirodys....be to ar zetor traktoriams dubliuoja ratus? ne nesu mate su dubliais? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rimvydas Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 as maciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Gegužės 18, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 as maciau aj tada noriu paklaust jam ratai su diskais dubliuojami ar paprastai kaip mtz? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rimvydas Paskelbta Gegužės 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 18, 2010 su diskais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 19, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cikas Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pasikinkai kaip arklius du, taip ir du zetorius as ir galvoju kad zetor ir pigus ir aptarnavimas geras ju bet kad lietuvos rinkoj jie gan velai pasirodys....be to ar zetor traktoriams dubliuoja ratus? ne nesu mate su dubliais? Sudubliavus pusasiai kaimynui luzo....... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantas Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 19, 2010 i tema cia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
VIRGILIJUS Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 19, 2010 sveiki.ziurineju traktorius apie 180ag ir gal patartumet kokį butu kainos atžvilgiu ir kokybe?.. cia pvz butu zetor, case, deutz fahr, ir kiti ...nu vis tiek įkišiu trigrašį -kaimynas mano parsivarė 180AG Valtra už 217Lt ...neperšu , bet ...pas mane jau dvi yr , na gal konforto ,kaip Fende ir nėr ...bet.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantas Paskelbta Gegužės 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 20, 2010 217000 lt gal? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zmogus_is_miesto Paskelbta Gegužės 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 20, 2010 217000 lt gal? Kadangi ne apie modeliukus šnekam, o apie tikrus traktorius-tris nulius automatiškai pridedame. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Gegužės 23, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 23, 2010 o gal kas zino kiek deutz fahr kainuoja 180ag? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Gegužės 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 23, 2010 sveiki.ziurineju traktorius apie 180ag ir gal patartumet kokį butu kainos atžvilgiu ir kokybe?.. cia pvz butu zetor, case, deutz fahr, ir kiti ...nu vis tiek įkišiu trigrašį -kaimynas mano parsivarė 180AG Valtra už 217Lt ...neperšu , bet ...pas mane jau dvi yr , na gal konforto ,kaip Fende ir nėr ...bet.. Kiek mh? Kaip reikalai su pagrindine sankaba? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ErnestasK-710 Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Sveiki,as geriau pirktau CASE juos gan daug kas giria Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Sveiki,as geriau pirktau CASE juos gan daug kas giria zetoriuka ant pawasario parsivarysim nes uz to case kaina 2zetoriai beweik isejs. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 Sveiki,as geriau pirktau CASE juos gan daug kas giria zetoriuka ant pawasario parsivarysim nes uz to case kaina 2zetoriai beweik isejs. tai yra Kubota ar ne pigesnis? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 14, 2010 Sveiki,as geriau pirktau CASE juos gan daug kas giria zetoriuka ant pawasario parsivarysim nes uz to case kaina 2zetoriai beweik isejs. tai yra Kubota ar ne pigesnis? man tie kubotos ir wisi kiti tokie nepatikimai atrodo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 tai yra Kubota ar ne pigesnis? man tie kubotos ir wisi kiti tokie nepatikimai atrodo... man tai ir zetoras atrodo nera is patikimiausiu... na aisku ne belarusas, bet ir ne case ar kitas kas... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Taigi cekas vis nebulbasas bet... del trumpos savo bazes zetoras yra kratesnis uz belarusa. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Taigi cekas vis nebulbasas bet... del trumpos savo bazes zetoras yra kratesnis uz belarusa. zetor maxteros 180ag baze trumpa? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 tai yra Kubota ar ne pigesnis? man tie kubotos ir wisi kiti tokie nepatikimai atrodo... man tai ir zetoras atrodo nera is patikimiausiu... na aisku ne belarusas, bet ir ne case ar kitas kas... bet uz case kaina 2 zetor isejna. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Man rodos jus vyruciai ne tos pacios galios lyginat Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gytis924 Paskelbta Rugpjūčio 16, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 16, 2010 ziurekit o gal kas zino kiek kainuoja case puma cvx 195 su belaipte transmisija? ir ar tokiem casem tepalas dezej ir hidrauli atskirai ar kartu? nes pastebejom kad zetoriukas tik 4m carieri tevilktu o daugiau nk. tai dabar ziurim case nes jo galia didesne ir pluga nestu ir horsa4 m temtu.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti