Jump to content

Galvijų ir skerdenų kainos


KAZE

Recommended Posts

  • po 3 mėnesių...
  • po 3 savaičių...

Sveiki :icon-confused: Justina nedingusi :) tiesiog paskutiniu metu buvo vangios diskusijos (arba vis su kaltinimo elementais, kas man tikrai nemalonu klausyti) tai užbėgdavau pasižiūrėti ar nieko naujo ir viskas :)

Nežinau iš kur čia tos kainos krenta, pas mus nuo 07 21 jos tokios pačios :icon-rolleyes: netgi sakyčiau kai kur pakyla, nes vykdome šiokią tokią politiką rajonų, lojalumo atžvilgiu. Pvz Utenos apskrityje kainos prilygsta Balandžio mėnesio kainoms :) mes irgi visiems sakėme kad tikriausia kaip ir kasmet kainos rudenį kris. Kol kas laikosi, tik karvių šia savaitę jau nukrito nes ES jau padidėjo jų pasiūla ir kaina automatiškai krenta (pas mus irgi jau jaučiamas truputį padidėjimas)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Norėčiau Justinos paklausti : Utenos mėsa atleido buvusius supirkėjus su kuriais bendravom pastaruosius n.. metų , dabar važiuja "berniukai" ir siūlo savo paslaugas, ir prisistato utenos mėsos supirkėjais . O Utenos mėsa supirkėjų kaip ir neturi , tai kokiomis kainomis" tie berniukai "supirks mūsų galvijus ? O gal čia papraščiausiai mano info neteisinga ? bet , kad supirkėjų neliko tai faktas :eusa-doh:

Jei gyvulius parduosim Utenos mėsai per tarpininkus , tai ir tarpininkams kažkas turi nubyrėti ....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...