Jump to content

belarusu turbinos


Recommended Posts

sveiki..mtz 920.3 2008 m. pradirbes 1000 motovalandu ar galejo pradeti barsketi turbina? jei ne tai kaip manote kas gali barsketi? kiek pasiklausiau tai lyg turbina barska,bet neardes nezinosi tiksliai..o kad bereikalo neardyt tai jusu nuomones klausiu,gal kam yra taip buve..aciu uz atsakymus..

pradziai gerai patikrink turbinos vamzdziu uzverzimus ar sujungimus gali oras eiti lauk ir turbina pradet skersuot garsas panasus i barskejima gaunasi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 9 mėnesių...
Padilo belaruso turbina tikriausiai,nes purskia tepala i įsiurbimo kolektoriu.gal zinote kur jas taiso arba ar eitu namuosę paciam pasitaisyti.ir ar apsimoka taisyti.gal geriau nauja pirkti?

Bus įvorė išdilus... eina pačiam susitvarkyti rem komplektas 120lt tik reikia labai kruopščiai ardyti, kad nesulaužytum kokios smulkios detalikės... yra ir turbo servisas ten man rodos ar ne 500lt turbinos remontas, bet reik individualiai klausti nes čia traktorinė turbina. jubanoj žinau tirbinas perrinkinėja bet gali ir pats :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Perinkimas be turbinos balansavimo nesąmonė gryna, nebent vienintelis šansas kaip marazas minėjo tiksliai susižymėt buvusias sparnuočių padėtis :)

perinkta turbina savom rankom garaziuke be balansavimo :eusa-doh::icon-redface: kolkas 800moto valandu jau kaip sukasi ir jokiu bedu....

kaip sako ir tarp cigonu vagiu pasitaiko :icon-wink: tikriausiai pataikei daug maz su balansavimu, bet siaip tai Edvis teisus :eusa-naughty:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pagal ideja aliumine sparnuote is plienine asele su sparnuote turetu balansuojamos atskirai but ir isardymas itakos neturetu turet. Kad ir gamykloje jei kruvoj isbalansuosi abi dedant i turbina reikia isrinkt ir viskas pabega. pats kiek vargt su dt75 turbina bandziau tai galutiniu rezultatu patenkintas nebuvau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...