Aitras Paskelbta Balandžio 26, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 26, 2010 Sveiki, pastebejau, kad manajam T-16 per alsuokli pradejo eiti dumai ir variklis biski pradejo tepaluotis (cilindru isore)? Ar cia reiskia kad ziedams mirtis? Siaip kurias gerai ir jegos atrodo dar turi. Aciu uz protingas mintis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedulis9 Paskelbta Balandžio 26, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 26, 2010 deja taip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Juodas Paskelbta Balandžio 26, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 26, 2010 man lygiai buvo taip pat, pakeitem ziedus ir viskas tvarkoja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aitras Paskelbta Balandžio 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 27, 2010 Aisku. Vadinas po bulviasodzio nusimato tepalina dienele. Ten juos pakeisti turbut nera dideliu gydrybiu. Ziguliuko varikliu esu skleides ne syki Tai turbut ir ten ne kazkas sudetingiau. O ar uzteks tik ziedus keist ar nereik nauju stumokliu ir cilindru? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 27, 2010 Aisku. Vadinas po bulviasodzio nusimato tepalina dienele. Ten juos pakeisti turbut nera dideliu gydrybiu. Ziguliuko varikliu esu skleides ne syki Tai turbut ir ten ne kazkas sudetingiau.O ar uzteks tik ziedus keist ar nereik nauju stumokliu ir cilindru? Čia jau galėsi spręst išardęs. Grupę pakeist nėra blogai, bet jei senoji gera dar tai nereiks, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedulis9 Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 jei jau kazkada sudeta remontine grupe tai teks keist viska,nes remontiniu ziedu jau nera,nebent pas koki zmogeli rasi.o naujas cilindras stumuoklis ir ziedai litagroj 117lt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti