Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

jai pardavinejate eriena , aviena ka darote su kailiais kaip juos isdyrbate ??? nesinori man vezti kazkam isdyrbti savo kailiu gaila kapeikiu :icon-redface: manau kazkaip darbo idejus galima namie isdirbti

gal kas su tuom susidurete ??? gal kur info galeciau pasiskaityti lietuviu kalba ????

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Aš žinau tik kad nemažai laiko užtrunka tas išdirbimas, del keletos kailiu nepradėčiau turbut terliotis, žinau kur kaune visai neblogai išdirbinėja. Bet jeigu kailių daugiau tai gal ir idomu būtų. Beje buvau ten kur juos išdirbinėja, tai kvapas labai nekoks.

Paskelbta
Aš žinau tik kad nemažai laiko užtrunka tas išdirbimas, del keletos kailiu nepradėčiau turbut terliotis, žinau kur kaune visai neblogai išdirbinėja. Bet jeigu kailių daugiau tai gal ir idomu būtų. Beje buvau ten kur juos išdirbinėja, tai kvapas labai nekoks.

Sveiki o ziuriu ir konkurentai uzsuko i svecius :lol:

Paskelbta
Tai kad parašas pas mane toks, nereiskia kad as konkurentas

na taip taip kamgi parase tureti kazkieno kito reklama :) nu bet cia ne esme. Vistiek sveikiname prisijungus. Tikiuosi tokio paraso buvimas nepaskatins rasynejimo visur kur tik papuola, kad ir ne i tema ir pan. Nes daznai pasitaikydavo ateina naujokas ir stengiasi tokiu budu issireklamuoti. :icon-twisted:

Paskelbta

butu gerai jei kas pakomentuotų tą klausimą dėl avikailio išdirbim namų sąlygomis . Aišku nesitikiu , jog bus tobula, nu bet iki tokio lygio , kad po sedyne prie kompo pasidet būtų galima manu realu issidirbti. Na, arba bent po kojomis.

• po 3 mėnesių...
  • po 5 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

Cervus, tavo duota nuoroda labai apsaugota nuo jaunesnių kaip 18 m., liepia iš naujo užsiregistruoti, o paskui nebežinia kur to filmuko ieškoti. Gal gali atsiųsti kitas koordinates?

Paskelbta

Kitais žodžiais tariant nulupa žvėriukui kailį, tada nuvalyti jį nuo visokiu riebalu, pleviu ir mesos likuciu (to ten neparodyta, kad viską pavyktu sutaplinti į trumpą video), tada įtrina antroje nuorodoje nurodytais chemikalais, kiek supratau, jie labai palengvina ir supaprastina darbą. Jų svetainėje yra ir daugiau visokių produktų odoms ir kailiams apdirbti, ir nevien žinduolių.

• po 3 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
Kur taip? :icon-eek: Adresą ir telefoną!
atvarai i sirvintas i totoriu gatve, klausi kur gyvena totorius[ pravarde]tikra Jakubauskas kiek pamenu visa laika isdirbinejo kailius,siemet Kernaveje per svente demonstravo, kaip tai daroma rode per telika
Paskelbta
Kur taip? :icon-eek: Adresą ir telefoną!
atvarai i sirvintas i totoriu gatve, klausi kur gyvena totorius[ pravarde]tikra Jakubauskas kiek pamenu visa laika isdirbinejo kailius,siemet Kernaveje per svente demonstravo, kaip tai daroma rode per telika

Oi, ačiū! Ieškosiu:)

• po 3 savaičių...
Paskelbta

KAILENOS KAILIAI, UAB

Įmonės kodas 245843270

Aerouosto g. 11, LT-77103, ŠIAULIAI (41) 503071

Kontaktinis asmuo:

Raimundas Vasiliauskas, Direktorius

Nereklamuoju, bet gal kam prireiks. Isdirbineja beveik visokiu gyviu kailius ir odas. Teko girdeti atsiliepimus, kad dirba kokybiskai ir labai platus isdirbamu gaminiu asortimentas. Klientai ne tik is Lietuvos, bet ir is Latvijos, Kaliningrado. Del kainu nelabai ka galiu pasakyti, tik zinau, kad pvz. triusio kailiuko isdirbimas ~10Lt. jeigu norima nudazyti, kad visi butu vienoda spalva +dar 10Lt.

• po 6 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
KAILENOS KAILIAI, UAB

Įmonės kodas 245843270

Aerouosto g. 11, LT-77103, ŠIAULIAI (41) 503071

Kontaktinis asmuo:

Raimundas Vasiliauskas, Direktorius

Nereklamuoju, bet gal kam prireiks. Isdirbineja beveik visokiu gyviu kailius ir odas. Teko girdeti atsiliepimus, kad dirba kokybiskai ir labai platus isdirbamu gaminiu asortimentas. Klientai ne tik is Lietuvos, bet ir is Latvijos, Kaliningrado. Del kainu nelabai ka galiu pasakyti, tik zinau, kad pvz. triusio kailiuko isdirbimas ~10Lt. jeigu norima nudazyti, kad visi butu vienoda spalva +dar 10Lt.

Kolegos jei neturite tikros informacijos, neklaidinkit. Avikailius išdirbinėja tik Kauno kailiai po 50 lt už vienetą ,kerpa neprašant , jei nori nudažo ,kokybė pusiau su.............

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...