Jump to content

daliakasta

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

daliakasta pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. daliakasta

    Dūsta žuvys

    manyciau patykoti ir nusaut arba bandyti nuodyti.udra pridarys daug zalos nedideliam tvenkiniui
  2. daliakasta

    Dūsta žuvys

    kaip oerziemojote.pas mane pakolkas nematyti kritusiu.kaip pas jus.
  3. daliakasta

    Pasidžiaukime

    puikus vaizdas
  4. daliakasta

    Dūsta žuvys

    atsargiai,kad nespusteltu saltis,tada tikrai pradetu dusti jeigu nepadesime.
  5. daliakasta

    Pasidžiaukime

    as jokiu lempu nekabinu,bet is32 tik trys krito.vienas is trejetuko o kita pirma karta vede,tai abu,nes ar nemaitino ar neturejo pieno.o visi kiti tai be problemu laksto ant motinu sokineja.
  6. tomeli atsiusk tel.nr.noreciau su tamsta snekteleti.
  7. daliakasta

    Pasidžiaukime

    pas mane is 31 atvesto 29 sekmingai auga.turetui dar atsivesti,nes buvo jaunu,tai nesu tikras kelios eriuosis
  8. sutinku su yavim timesutle norint rimtai stoveti rinkoje,reikia investiciju,daryti skerdykla,saldytuvus ir t.t.todel tie koop. labiau panasus i uab.nesvarbu struktura,svarbiausiai,kad pasidarytu imone kuri galetu sudarineti tikras sutartis su augitojais,pirkt produkcija.opati struktura tiektu i prekyba,uzsiimtu aksportu ir tt.nusistovetu kainos lietuvoje ir atsirastu aiskumas rinkoje.
  9. daliakasta

    Avininkystė.

    pas mane 29 gyvi ir 3 krito.
  10. daliakasta

    Triušių auginimas

    as planuoju,bet dar nesigauna.tik pernai pradejau,todel dar daug neaiskumu ir klausimu.bet planuoju laikyti iki 100 pateliu.cia investicija i ateiti.siemet aveles jau pradeda vesti turiu 29 eriukus,susitvarkys ir triusiai,reikia laiko.
  11. daliakasta

    Avininkystė.

    pas mane viena atsivede tris,tai vienas zymiai mazesnis buvo.po kokiu 2 savaiciu jis aplenke vidurini,o vidurinis nugaiso.taip kad manau daug reiskia charakteris.o jeigu ir isgelbesi, tai daug vargo su juo bus ir vargu ar bus norimas rezultatas.nors ir ziauru,bet tai naturali atranka.pas kita visi trys auga kuo puikiausiai.
  12. daliakasta

    Dūsta žuvys

    as manau nedidelis nesklandumas,kiek zinau atlydis nieko blogo,pavojinga kai po atlydzio vel spusteli saltukas.kiek pastebejau is savo patirties tada dazniausiai ir prasideda dusimai.
  13. daliakasta

    Dūsta žuvys

    gerai sugalvojiai su laiko rele.ruoskimes tuoj spustels.nors svarbiausia,kad nesikaitaliotu atsilimai su pasalimais.pavojingiausia kai po atlydzio gerai spusteli saltukas.priziurekite savo tvenkinukus,nes jai prades dusti mazai kuo galesite padeti,buna velu ir daug prarandi.
  14. mano nuomone veziai tvenkinyje kenkejai,ipac tie kanadietiski.nepatarciau niekam specialiai uzveisti,paskui nezinosi kaip isnaikinti.jeigu kam idomu galesiu papasokoti placiau.
  15. daliakasta

    Dūsta žuvys

    pernai tik eketes dariau neduso.siemet turiu nupirkes orapute,tai manau jaU reikes jungti,nes pranesa kad salciai ateina.
×
×
  • Create New...