Jump to content

daliakasta

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario daliakasta paskelbtas turinys

  1. daliakasta

    Dūsta žuvys

    manyciau patykoti ir nusaut arba bandyti nuodyti.udra pridarys daug zalos nedideliam tvenkiniui
  2. daliakasta

    Dūsta žuvys

    kaip oerziemojote.pas mane pakolkas nematyti kritusiu.kaip pas jus.
  3. daliakasta

    Pasidžiaukime

    puikus vaizdas
  4. daliakasta

    Dūsta žuvys

    atsargiai,kad nespusteltu saltis,tada tikrai pradetu dusti jeigu nepadesime.
  5. daliakasta

    Pasidžiaukime

    as jokiu lempu nekabinu,bet is32 tik trys krito.vienas is trejetuko o kita pirma karta vede,tai abu,nes ar nemaitino ar neturejo pieno.o visi kiti tai be problemu laksto ant motinu sokineja.
  6. tomeli atsiusk tel.nr.noreciau su tamsta snekteleti.
  7. daliakasta

    Pasidžiaukime

    pas mane is 31 atvesto 29 sekmingai auga.turetui dar atsivesti,nes buvo jaunu,tai nesu tikras kelios eriuosis
  8. sutinku su yavim timesutle norint rimtai stoveti rinkoje,reikia investiciju,daryti skerdykla,saldytuvus ir t.t.todel tie koop. labiau panasus i uab.nesvarbu struktura,svarbiausiai,kad pasidarytu imone kuri galetu sudarineti tikras sutartis su augitojais,pirkt produkcija.opati struktura tiektu i prekyba,uzsiimtu aksportu ir tt.nusistovetu kainos lietuvoje ir atsirastu aiskumas rinkoje.
  9. daliakasta

    Avininkystė.

    pas mane 29 gyvi ir 3 krito.
  10. daliakasta

    Triušių auginimas

    as planuoju,bet dar nesigauna.tik pernai pradejau,todel dar daug neaiskumu ir klausimu.bet planuoju laikyti iki 100 pateliu.cia investicija i ateiti.siemet aveles jau pradeda vesti turiu 29 eriukus,susitvarkys ir triusiai,reikia laiko.
  11. daliakasta

    Avininkystė.

    pas mane viena atsivede tris,tai vienas zymiai mazesnis buvo.po kokiu 2 savaiciu jis aplenke vidurini,o vidurinis nugaiso.taip kad manau daug reiskia charakteris.o jeigu ir isgelbesi, tai daug vargo su juo bus ir vargu ar bus norimas rezultatas.nors ir ziauru,bet tai naturali atranka.pas kita visi trys auga kuo puikiausiai.
  12. daliakasta

    Dūsta žuvys

    as manau nedidelis nesklandumas,kiek zinau atlydis nieko blogo,pavojinga kai po atlydzio vel spusteli saltukas.kiek pastebejau is savo patirties tada dazniausiai ir prasideda dusimai.
  13. daliakasta

    Dūsta žuvys

    gerai sugalvojiai su laiko rele.ruoskimes tuoj spustels.nors svarbiausia,kad nesikaitaliotu atsilimai su pasalimais.pavojingiausia kai po atlydzio gerai spusteli saltukas.priziurekite savo tvenkinukus,nes jai prades dusti mazai kuo galesite padeti,buna velu ir daug prarandi.
  14. mano nuomone veziai tvenkinyje kenkejai,ipac tie kanadietiski.nepatarciau niekam specialiai uzveisti,paskui nezinosi kaip isnaikinti.jeigu kam idomu galesiu papasokoti placiau.
  15. daliakasta

    Dūsta žuvys

    pernai tik eketes dariau neduso.siemet turiu nupirkes orapute,tai manau jaU reikes jungti,nes pranesa kad salciai ateina.
  16. daliakasta

    Avininkystė.

    nezinau,kaip pas tamsta,pas mane stiprus.is27 tik vienas nugaiso,buvo is trejetuko,ir pora reikejo damaitinti.o taip tai visi praktiskai savarankiskai viska susitvarko.
  17. daliakasta

    Avininkystė.

    saunuole loreta,kad padedi sunkiai gyvenantiems.siais laikais retai pasitaiko zmoniu,kurie ne viska pinigais skaiciuoja.
  18. daliakasta

    Dūsta žuvys

    tikekimes siemet praslysim.
  19. as noriu pasakyti,kad darant pagal uzsienio saliu brezinius atsizvelgti reiketu i oro salygas tuose salyse.nes tai gali itakoti statiniu apsiltinima taip pat konstrukcijos tvirtuma.pavyzdziui kur nebuna daug sniego stogo konstrukcija gali buti silpnesne ir pas mus iskritus daug sniego gali kilti nesklandumu.as manau i tai svarbu atsizvelgti,o dar geriau pasikonsultuoti.
  20. daliakasta

    Pasidžiaukime

    pas mane irgi sekmingai eriuojasi is12 atvede 21 ir tik vienas krito.is pirmu 13 7baroniukai ir6 avytes.laukiu toliau dar kokiu 16 turetu eriuotis.pernai buvo prastai,vede vien baroniukus ir tik po viena.dabar auginuosi vok.joudgalvi barona.siemet prades dirbti ziuresiu kaip jam seksis.pernai darbavosi liet.juodgalvis.
  21. daliakasta

    Avininkystė.

    valio siemet avytes normaliai eriuojasi.is dvylikos 21 eriukas ir tik vienas krito.laukiu toliau,nes dar nevisos eriavosi.kaip jums sekasi kolegos.o kas liecia pinigus mano nuomone laimingas ne tas kuris daug turi,o tas kuris moka pasitenkinti tuo ka turi.visu pinigu neuzdirbsi,svarbiau sveikata ir optimizmas.
  22. as baigiau siemet statyti.savo galva suplanavau ir ant senu pamatu pastaciau 11 ant 40.puse padariau rastini,kita puse lentini.lentineje puseje balkius sudejau auksciau,kad galeciau ivaziuoti su sigulda.rastine dali skirstysiu i gardus,gad eriuojantis avytes galeciau atskirti.baronus laikysiu irgi atskiram aptvare.rastine dalis isejo apie 210 kv.m.siuo metu turiu apie 30 erevedziu.per ziema paziuresiu ir jei galimybes leis kitais metais bandysiu banda padidinti.lentineje dalyje as galvoju butu per salta,nes pas mus spustelna ir iki -30.o kartais ir savaite ar ilgau.
  23. pasistaciau ukini puse karkasas,neapsiltintas kita puse rastine.rastineje dalyje laikysiu aveles,tai galvoju ziemai perkelti ir ilgaausius.vietos sociai,rastine dalis 200m2.tik ar nekenks triusiams aveliu meslas.
  24. daliakasta

    avies kailio isdirbimas

    Įdomu kaip kailius laikyti iki iširbimo. Aš manau jeigu užšaldžius gal ir gerai būtų.
  25. daliakasta

    sraiges

    noreciau pradeti auginti sraiges,neisivaizduoju nuo ko pradeti.ka galetumete patarti
×
×
  • Create New...